- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blikkk
csendes tag
Nem kaphatok. Csak ezt. Most cseréltem az adslt kábelnetre, mert többet nem volt net mint volt. A szerelő kerek perec megmondta, hogy CSAK ezt a FOST adják már. (lehet az iptelefon miatt). Nekem fos. Átlag Gizinéninek jó, nekem nem. Nem is lenne baj, ha át lehetne tenni bridge módba, LEGÁLISAN, nem meghekkelve. De sajnos nem lehet, így az egész rohadt net nem igazán jó arra amire használnám. Tudom, ha nem tetszik, váltsak szolgáltatót. Nem tehetem. Ez a tré nevű bűnszövetkezet megvette a XVI. kerületi önkormányzatot, más szolgáltató nem jöhet ide. Nem tudok másnál előfizetni. Nem vitatkozni, okoskodni jöttem, hanem a problémámra megoldást találni. THX
-
blikkk
csendes tag
Üdv!
Most kaptam egy ilyen fost a trétől. No-Ip-t szeretnék vele frissíteni. Kb 100 kliens csatlakozik rá (minimális adatforgalommal), gondolom az is gáz. Visszaolvastam, megpróbáltam bridge módba tenni, át is tudom váltani, de mentésnél a fekete hátteres 503-forbidden hibát kapom. Van erre valami megoldás? Ez volt az új "test" soft nagy tudása, hogy kilőtte ezt az okosságot? Kábelmodemet már nem hoznak, csak ezt a szemetet. Eszem megáll ettől a "szolgáltató"-tól. Tplink 1043-mat szeretnék utánatenni. Ötlet? Hiába, a fajtik összefognak. Vagy fizess a trének fix ip-t, havi 1500 körül, vagy fizess a dyndnsnek. Kohn bácsi erre mondja: Ügyes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest