- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
Igen, cis is bugos még, de szerencsére messze nem annyira, ráadásul azért nem lehet azt mondani, hogy súlyos hibákat tartalmazna.
A GUI változóban van, a hatos felülete teljesen más lesz, illeszkedni fog az újabb comodo stílbe.
Én azonban azt nem gondolom, hogy képzettnek kell lenni a kezeléséhez, sajnos azzal, hogy nem különösebben automatizált és sok beállítási lehetősége van, ez jár. Átláthatóbb és trendibb lesz az új gui, viszont nem lesz sokkal könnyebben kezelhető, legalább is szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Ezért utálod a Bluetooth-t, ha egyszerre több eszközt használsz
- Autós topik
- Home server / házi szerver építése
- Argos: Szeretem az ecetfát
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Renault, Dacia topik
- Metal topik
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged