Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• W666W

tag

válasz vv5204 #4669 üzenetére

Most öszintén ???? Mitöl olyan fontos hogy mitöl müködik a Comodo cuccában van-e Dacs cacs deccs paccs meg mittudomén minek nevezett taccs Placcs meg kaccs ????
    A Magyar és külföldi userek ugy is azt nézik mennyi plecsnije van egy cuccnak....Milyen a marketingje és valljuk be öszintén a szivünkre tett kézzel azért a Comodosok a marketing oldalról, még a szájhagyomány utján járnak Europa keleti felében is..csak egy példa
    SRWARE IRON belekerült a böngészöválasztó ablakocskába ..Na most ha a Dragon is odakerülne végre amit szerintem MELIH el tudna érni a mikrofosnál már a böngészöjük is ismertebb lenne és használnák nem csak a bennfentesek....

na most a Védelmi cucc is ilyen szerintem csillognak villogtatják a sok daccs paccs traccs technologiát csak éppen a plecsnics oldalakon mindig elbuknak és ha tetszik ha nem manapság még mindig a VB100 plecsni a huzóerö az usereknél...
    Ha TÉNYLEG olyan JÓ cucc amit a Comodo használ akkor miért is a Virusbuster cég keresömotorját licenszeli a Microsoft is meg a Outpost is ????
    nem vitatkozni akarok Veletek, de azt hiszem Melih és csapata a szélel szemben halad már Évek óta..nem véletlen volt az az affér a Nortonékkal is
    azt akkro mire is jutottak a szájkaratén kivül ?????
    Én azt hiszem igazából akkor tudnák befogni a Nortonék aés a többi kétkedö száját ha VÉGRE megszereznék azt a rohadt VB100 plecsnit ha másért nem hát a marketing miatt is sokat dobna......
    Addig meg jöhetnek a szabadalmaztatott traccs oaccsok meg daccs technologiák akkor sem fog kitörni a CIS az "underground " statuszból, meg a lesajnált Ó csak egy ingyenes progi ami nem is olyan jó mint a fizetös megnyilvánulásból....

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés