- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Matteo005: 9800X3D
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
19870820
senior tag
válasz
blattida
üzenetére
Ezt hogy érted hogy nem jelentkezik mindenkinél? Én azt hittem ez általános hiba.
Mi okozhatja egyébként ezt nálam?Nem szeretek piszkálgatni pl windows tűzfal kikapcsolásánál manuálisan vagy a defender kikapcsolásánál,jobban szeretem ha egy program magától kikapcsolja ami szükséges.Ja teljesen szűz rendszernél is csinálja ezt hogy nem kapcsolja ki őket(még mielőtt írnád hogy próbáljam meg így
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).