Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
válasz
blattida
üzenetére
De akkor meg rohadtul nem értem az embereket már elnézést a kifejezésért--Minek használ olyan programot amit nem értenek ?????

Tudom ez elméleti fejtegetés, de olyan felelötlenek az usereke hogy az valami jijetetlen..akkor ezek szerint ha valamit nem ismer akkor azonnal beengedi a gépére ?????

De ezektöl függetlenül viszont azt azért nem hiszem el hogy nem lehetne még egy kicit finomítani a HIPS -rendszeren..Tuti lehetne gondolok itt olyanokra hogy az infót valahogy egyértelmüsíteni vagy további listákkal leredukálni az eldöntendö kérdéseket a "lusta" felhasználóknak, mert azért szerintem az sem hozzááállás, hogy ha béna vagy ne használd a programot hozzáállás..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 27% - GIGABYTE RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S20 FE / 6/128Gb / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest