- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyvixi
tag
válasz
blattida #2699 üzenetére
Kedves Blattida.Na megnéztem az értékeket és csak ámulok,légyszives segits hogy ennek lehet e köze vagy milehet ez,a daráláshoz:
A rendszer üresjárat 33-55 százalék előszőr,aztán darálásnál 98-99 százalék-
Kásőbb visszamegy 4-10 százalékra.A services exe 33 százalék
A cmdagent amikor néha előbükik a folyamatoknál olyan 2-5 százalék.A firefox persze igy is úgy is 85-120 megát pedig egyszer van megnyitva.
Légyszives irj valamit kérlek,hogy mi tévő legyek vagy jelenthetnek e ezek valamit.
Nagyon szépen köszönöm!
-
nagyvixi
tag
válasz
blattida #2699 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ!Még egy problémám azért lenne amit mai napig nem tudtam megfejteni mitől lehet,kérlek segits ha tudsz,nagyon szépen köszönöm előre is:
Szitu a következő,néha windows bejövésekor elkezd tölteni darálni darálni a comodo,a winyó pörög mint vagy 10 percig is akár,hogy mitcsinál arról fogalmam sincs,mert már mindent ki kapcsoltam a beállitásoknál hogy ne csináljon semmit induláskor,de a gép használhatatlan szó szerint kb. 5-10 pecig. Mintha egy full virusos és kémprogramos ezer éves P III-as elött ülnék egy 40 gigabájtos winyóval,pedig atomgépem van és nem tudom mit darál állandóan a windows betöltésekor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Konteó topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Filmvilág
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest