- Ivqkzy-: 2. gépem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
" nagy kár nem ért, de a cis nálam leszerepelt. milyen már, hogy ennyi vakriasztást csinál."
Végigolvastam figyelmesen az összes bejegyzésedet és ÉN kérek elnézést a program nevében, mivel ö nem tud ide írni
mert Tényleg milyen már , hogy a felhasználó felrak egy programot aztán gondolom beállított rajta valamit , még az sem lehet mondani, hogy a CIS magától csinálja ugyanis alapból a pipa KI VAN VÉVE , hogy automatikusan karanténozza a gyanus fájlokat / Nálam legalább is nem kelett a pipát kivenni / aztán a hülye program felugraszt egy csomo ablakot és olyan rövid ideig tartja fennt hogy szegény felhasználó nem is tud reagálni rá...Azért mellékesen megjegyzem hogy ALAPBÓL a riasztások képernyön tartása mind az ANTIVÍRUSNÁL mind a DEFENSE + nál 120 MP !!!!! azaz KETTÖ !!!!! perc persze ha nincs eláligatva....
Azt mindezek ellenére ez a hülye programnak volt pofája szegény felhasználót zavarni..Mindezek után természetesen a jól tájékozott felhasználó ahelyet hogy mondjuk engem mint programot jobban megvizsgált volna letörölt és a a fórumomon pedig elmondta hogy hogy is szerepeltem le a valószínüleg rossz felhasználói beállításoknaka következményeként....Tehát én mint CIS ELNÉZÉST KÉREK? HOGY BUTA VAGYOK ÉS NEM TALÁLOM KI HOGY SZEGÉNY FELHASZNÁLÓ MIRE IS GONDOLT ...
Bocsánat a kicsit tapló hangnemért de Talán így tudnám érzékeltetni amikor van egy kedves felhasználó felrakja a programot , és /* SZERINTEM / úgy alkot véleményt egy progiról, hogy még a fáradságot sem veszi arra hogy kicsit is megismerje....Azt lehet elálígatott benen valamit és aztán meg jön a CIS "sárdobálása" hogy ilyen meg olyan rossz a progi..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Sweet.tv - internetes TV
- Steam Deck
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest