Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• W666W

tag

válasz qqcqqc #2621 üzenetére

" nagy kár nem ért, de a cis nálam leszerepelt. milyen már, hogy ennyi vakriasztást csinál."

Végigolvastam figyelmesen az összes bejegyzésedet és ÉN kérek elnézést a program nevében, mivel ö nem tud ide írni ;] ;]
    mert Tényleg milyen már , hogy a felhasználó felrak egy programot aztán gondolom beállított rajta valamit , még az sem lehet mondani, hogy a CIS magától csinálja ugyanis alapból a pipa KI VAN VÉVE , hogy automatikusan karanténozza a gyanus fájlokat / Nálam legalább is nem kelett a pipát kivenni / aztán a hülye program felugraszt egy csomo ablakot és olyan rövid ideig tartja fennt hogy szegény felhasználó nem is tud reagálni rá...

Azért mellékesen megjegyzem hogy ALAPBÓL a riasztások képernyön tartása mind az ANTIVÍRUSNÁL mind a DEFENSE + nál 120 MP !!!!! azaz KETTÖ !!!!! perc persze ha nincs eláligatva....
    Azt mindezek ellenére ez a hülye programnak volt pofája szegény felhasználót zavarni..Mindezek után természetesen a jól tájékozott felhasználó ahelyet hogy mondjuk engem mint programot jobban megvizsgált volna letörölt és a a fórumomon pedig elmondta hogy hogy is szerepeltem le a valószínüleg rossz felhasználói beállításoknaka következményeként.... :C :C :C

Tehát én mint CIS ELNÉZÉST KÉREK? HOGY BUTA VAGYOK ÉS NEM TALÁLOM KI HOGY SZEGÉNY FELHASZNÁLÓ MIRE IS GONDOLT ... :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Bocsánat a kicsit tapló hangnemért de Talán így tudnám érzékeltetni amikor van egy kedves felhasználó felrakja a programot , és /* SZERINTEM / úgy alkot véleményt egy progiról, hogy még a fáradságot sem veszi arra hogy kicsit is megismerje....Azt lehet elálígatott benen valamit és aztán meg jön a CIS "sárdobálása" hogy ilyen meg olyan rossz a progi.. :K :K

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés