- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
esattila
csendes tag
válasz
blattida #10769 üzenetére
1. "Elsiklottál a fölött is, hogy már írtam, hogy a neked nem kellő részek nem különálló modulok"
Nem siklottam el, csak próbáltam rávilágítani arra, hogy felesleges a marketinges mellébeszélés. Például az olyan, hogy én a homokozóról, meg a viruscope-ról írok, te meg a hips-ről. ( Amúgy a hips sem monitorozott. )
2. "Így meg semmi értelme annak, hogy a comodo tűzfalának összetételén rágódj,"
Hogy mit rak fel a COMODO, és hogy az mennyire monitoroz, azt a 3.9.76xxx óta figyelem, és most jutottak el oda, hogy olyat akarnak letolni a torkomon, amiből nem kérek.
3. "ok, ez csak arra vonatkozik, hogy nem kell letöltenie a telemetria konfigot, mert az helyben már megtalálható a gépen."
Nem hiszem, hogy ennyire amatőr programozók lennének a COMODO-nál... Ha a gépen megvan, akkor a már a letöltési kísérlet előtt "not needed"-del kerül bejegyzés a saját naplóba, és nem a hibaként, "Fail"-lel írják a windows naplójába ( is )."Mint most írtam, hagyd a comodot és válassz mást"
Valószínűleg ez lesz. Csak szóltam, hogy aki nem szereti, ha suttyomban monitorozzák a felhasználói szokásait és olvassa ezt a fórumot, az is választhasson mást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest