Hirdetés
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frensys
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #963 üzenetére
És azt is irtam hogy azok tényleg létező virusok és ugyanazt találta meg a 4 virusirtó ugyanazon a neveken mint a comodo,csak a különbség a hogy a comodo töröl nem tudja kiszedni mint amásik 4 a fájlból azokat.
Ezt is irtam hogy leteszteltem,mert volt virusos teszt cdm régen,és arról amikor lemásoltam a gépemre a fájlokat megnéztem egyenként avast nod 32 stb.vel és azok felismerték és kiszedték ezeket a trójai w32et meg mailwarekat,a comodo meg ugyanigy felismerte ezeket amikor rámásolta a winyóra de nem kiszedte hanem törölte őket,ennél egyértelműbb nem tudok lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- iPhone topik
- Kompakt vízhűtés
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- LEGO klub
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Elektromos autók - motorok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest