Hirdetés
-
LOGOUT.hu
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bygi
csendes tag
A 3.14-es a comodo honlapját dobta be, nem frissült az. Most kíváncsi leszek, erről átáll-e majd.
-
vv5204
senior tag
Van már 6 milliós lista?
mob_zzz
Toljad neki a Láthatatlan portok varázslójánál a középső opciót! -
kp78
addikt
Az mit jelent, ha egy program homokozóban fut?
Amúgy jó ez a végre magyar kezelőfelület„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
wiggen123
senior tag
Olyanom van, hogy miközben filmet nézek MPC-HC-val néha kidob egész képernyős módból. Kiírja a státusz sorában, hogy: Focus lost, by Comodo firewall updater.
Be lehet valahogy állítani a comodo updaterét, hogy ne basztasson semmit, csak szépen a háttérben tegye a dolgát?
[ Szerkesztve ]
Sometimes you win, sometimes you learn.
-
Arki
tag
-
joci761
tag
http://sashland.de/portal/2010/06/12/der-grose-sl-portal-malware-test-2010/#more-5315
Comodo forever
-
jorden06
senior tag
Hali!
Nem tudja valaki, hogy miért ugrik fel esetenként a CIS processzor-terhelése 30-40%-ra? Teljesen véletlenszerűen csinálja, néha ha dolgozok a gépen, olykor mikor ilde megy. Ilyenkor mit vizsgál?
-
blattida
nagyúr
válasz jorden06 #3220 üzenetére
Akkor valószínűleg nálad a frissítések után dolgozik egy kicsit többet, sajnos ez előfordul...
joci
Nálam aktív a sandbox, a legutóbbi frissítés óta néhány sandbox-ot érintő probléma is megszűnt .Érdemes használni, mert az ismeretlen alkalmazásokat ott futtatja a cis és ez sokszor nagyon hasznos tud lenni.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
tszabek
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni.Valamiért az internet stick nem akar kapcsolódni a netre!
Sajnos tanácstalan vagyok. Légyszi segítsetek nekem ebben. Előre is köszi. -
tszabek
csendes tag
Sajnos hibaüzenet nincs és kapcsolódva állapotot jelez,ha kikapcsolom a tüzfalat és a Windows tüzfalát bekapcsolom ,azonnal működik!
-
tszabek
csendes tag
Még valami, nem azonosított hálózatként jelzi.
-
tszabek
csendes tag
Ha jól látom a web n walk manager program be van helyezve a saját biztonságos közé a drivert meg nem nagyon vágom hogyan kell!
-
blattida
nagyúr
válasz tszabek #3229 üzenetére
A web'n walk teljes mappáját tedd be a biztonságos fájlok közé és hogy esetlegesen se zavarhasson be a d+, ezért a biztonsági házirendből is töröld ki a wnw-re vonatkozó szabályokat.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
tszabek
csendes tag
Blattida,mindent úgy csináltam ahogy írtad,de sajnos a helyzet nem változott!
-
tszabek
csendes tag
Kétlem hogy meg fogjuk tudni oldani!
-
Arki
tag
válasz tszabek #3233 üzenetére
Egy lánynak meg tudtam oldani a notiján, ezért nálad is mennie kell .
Na, a probléma vele szerintem az, hogy a web'n'walk nem csak saját mappába telepít, hanem máshova is (én a rendszer mappára tippelnék avagy web'n'walk almappákra /sajna most nem tudom megnézni nála /).
1. tűzfal funkció kikapcs.: megy? Ha nem, akkor Defense+ házirendeknél van tiltás;
2. defense+ kikapcs., tűzfal vissza: megy? Ha nem, akkor hálózati szabályoknál van probléma.Comodo:http://comodo.freegamespalace.org, blog: http://geza.freegamespalace.org, olcsó tár: http://secure.hostgator.com/cgi-bin/affiliates/clickthru.cgi?id=gabrielg
-
pethYeti
addikt
Ha valamit homokozóba futtatok az mivel jár? Pl egy MSN-t vagy Opera-t futtatok benne, akkor a letöltött adatok nem lesznek elérhetőek vagy pontosan mit jelent?
És ha egy telepítést rajta keresztül telepítek mivel több/kevesebb?
-
tszabek
csendes tag
Arki-a tűzfal kikapcsolását követően azonnal megy a net a defense+ kikapcsolása nem számít neki!
-
Arki
tag
válasz tszabek #3236 üzenetére
Ok, akkor Tűzfal|Hálózati biztonsági házirend: ha itt megtalálható, akkor a tiltást állítsd át. Ha nem, akkor a Tűzfal viselkedésnél a riasztást tedd legmagasabbra és állítsd tanuló módra ~lehet, hogy sok riasztást kapsz, de legalább látható.
Comodo:http://comodo.freegamespalace.org, blog: http://geza.freegamespalace.org, olcsó tár: http://secure.hostgator.com/cgi-bin/affiliates/clickthru.cgi?id=gabrielg
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Nem olyan régen akadtam erre a nagyon klassz tűzfal és egyben vírusirtó programra a Comodóra. Le is szedtem a legújabb verziót és tökéletesen működik, viszont egy gondom akadt vele. Mikor torrenteznék a Bitcomet programmal, vagy bármi mással, a WAN portot letiltja. Azt írja nekem a Bitcomet hogy a tűzfal blokkolja, kikapcsolom Comodó tűzfalát rögtön zöldre vált a WAN port és addig nincs is gond míg vissza nem kapcsolom, akkor újra sárgára vált hogy a tűzfal blokkolja. Hogyan tudom engedélyezni a WAn portot a torrent számára a Comodóban?
-Norbi-
-
Norby86
őstag
Trustedre vannak állítva, vagyis mindegyik zöld színű. Globális szabályoknál van még egy ami nem trusted gyárilag. Azt írja hogy Tilt IP be Ettől: IP Bármi Eddig: IP Bármi Ahol a protokoll: Bármi
Direkt amúgy még a bitcometet is hozzáadtam pluszban hogy trustedbe legyen,mert gyárilag sehol nem volt a listába. Adjak hozzá valamilyen saját portot esetleg? Nem tudok már mire gondolni,miért blokkolja le. Láthatatlan port varázslót meg nem tudom használni, kéri hogy adjam meg ip címem ettől eddig (Kezdő IP, Vég IP). Amúgy más torrent klienseket is blokkol alapból,nincs valami aminél a WAN portot nem tiltaná le?-Norbi-
-
vv5204
senior tag
-
vv5204
senior tag
válasz pethYeti #3235 üzenetére
A 2 fő tudós úgy tűnik szabin van, megpróbálok valami értelmeset ide
gépelni.Részben a fájlrendszert és regisztrit virtualizálja, vagyis ha kártékony
alkalmazás bele kerül akkor nem a Windózt fogja rongálni.
Ha valamiről nem tudod, hogy biztonságos, azt érdemes ott futtatni, plö
kétes forrásból származó telepítő / program .exe.
Avval viszont számolni kell, hogy a homokozóban való telepítés nem mindig
eredményes ezt a telepítő hiba üzenettel közli, esetleg a program/játék
menetközben kifagyhat. Emiatt érdemes időnként ellenőrizni a Saját kérdéses
fájlokat is. A nem beazonosítható fájlokhoz ideális eszköz a homokozó.
A súgóban találsz róla infót többet, amit ha nem tudol angolul, a google translate
vagy a webfordító nagyjából érthetővé varázsol.[ Szerkesztve ]
-
-
Laybee
őstag
Sziasztok! Van arra megoldás, miszerint a Comodo tűzfal mellett nem megy a Google Chrome?
-
blattida
nagyúr
Ha engedélyezve van, akkor elvileg mennie kell, homokozóban nem futtatható...
Nálad lehet valami probléma, próbáld meg uninstallálni, takaríts ki utána és csinálj egy tiszta telepítést, a comodo-ban pedig minden chrome-ra vonatkozó szabályt távolíts el.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Derail Valley
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest