Hirdetés
-
LOGOUT.hu
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vv5204
senior tag
válasz 19870820 #1700 üzenetére
Az Events részbe nem tudja berakni.
Az csak a napló, ahol megmutatja mi történt. Az AV karanténba tudja berakni.
Ha AV kariba nincs, esetleg nézd meg a D+ következő helyein:
-Common Tasks > My Blocked Files.
-Sandbox > Programs in the Sandbox.
-Advanced > Computer Security Policy.-Firewall > Advanced > Network Security Policy.
A belinkelt képedből nem derül ki fertőzött-e vagy sem, de az újraindítás kérés
az több, mint gyanús.
Ha igen, lehet minden játék indításnál megtámadja a csrss-t. Rootkit gyanús.
Ha krekkelt .exe-d van hozzá, helyedbe leszedném a játékot!
told fel ide: CIMA, és AV-t is küld rá![ Szerkesztve ]
-
19870820
senior tag
válasz blattida #1706 üzenetére
Akkor miért tiltotta le a játékot a comodo ha nem káros?Félig müködik csak amugy,csak ugrálni lehet benne semmi mást.
Meg miért kérhetett ujrainditást a Comodo? Azóta se jöttem rá,de az tuti hogy a net stabilabb és gyorsabb is lett.Magának a win7nek a válaszideje is kevesebb lett bármit csinálok.[ Szerkesztve ]
-
vv5204
senior tag
Sandbox kérdés.
Ha jól látom egyetlen hely ahol láthatóvá válik a működéséből valami, az a
D+ Events.
Ha belehelyezek egy rosszindulatú .exe-t azt, hogy fogja jelezni, mit fog csinálni?
A Homokozónak nem úgy van értelme, hogy kéz a kézbe együtt dolgozik BB-vel?
Jelenlegi formájában van valami haszna?
A D+ által feldobált pop-uk-ba van Sandbox-tól származó?[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
válasz 19870820 #1707 üzenetére
Defense+ kérdés volt,melyet te nem engedélyeztél, így az alkalmazás nem vagy csak részlegesen képes a futtatásra.
Ettől függetlenül persze lehet, hogy jót tettél a gépeddel, hogy blokkoltad...
vv5204
A D+ jelzi neked azt is.
A jelenlegi állapot még nem a teljes képességű természetesen, egy csomó opció le is van tiltva még és igen, a BB-vel és főleg a CIMA-val együtt lesz értelme, de jelenleg is használható, hiszen a homokozóban elszigetelve, korlátozott jogosultságokkal tudsz futtatni programokat, alkalmazásokat, folyamatokat.A jelenlegi kiadás fő célja, hogy az inkompatibilitási problémákat megoldják, hogy sokféle hardveres-szoftveres környezetben legyen tesztelve és kapjanak visszajelzéseket a tesztelőktől.
Ne aggódj, az újabbnál újabb béta verziók funkciókkal és képességekkel is gazdagodni fognak.
[ Szerkesztve ]
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
vv5204
senior tag
válasz blattida #1709 üzenetére
Értem.
Földi halandóknak tudnak hivatalos (tehát nem a fórum) Comodo weboldalra
bug report-ot küldeni?
Küldenék én is.Például most vettem észre, hogy ha a tálcán jobb egérgombbal kikapcsolom
a tűzfalat, aztán vissza, kiveszi a pipát "Crete rules for..." mellől ha beállítom. -
blattida
nagyúr
Csak a fórumon keresztül lehet,már csak azért is, mert béta verzióról beszélünk, azaz tesztelési szakasz van, ami publikusan nem elérhető.
Az igazi megoldás az lenne, ha a programon keresztül lehetne küldeni visszajelzéseket, de ez nem lészen, az biztos...
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
W666W
tag
Neked mint Földi halandónak szerintem az is megtenné ha mondjuk leírod a Bugot és BLATTIDA meg továbbítja, hisz Ö tuti el tudja küldeni ezeket a bug jelentéseket, és biztos a megfelelö helyre kerül...
Vagy pedig regisztrálsz a Comodo forumra és már pötyögöd is be a bugriportokat...Nekem annyi lenne a kérdésem, hogy ki hogy vette észre a my computer keresés valóban gyorsabb lett ?? Nekem 19 perc alatt zavarta le a 105.000-es állományaimat...
-
blattida
nagyúr
A 3.13-asból a jövő héten várható egy újabb hibajavító kiadás, mert a frissítéseknél még mindig gondok vannak...
Ugyan még csak most jelent meg az első hivatalos béta, de már tesztelték az MRG-s srácok a V4-es CIS-t.
Nem tökéletes, de látszik a potenciál, mely a programban van, részletesebben itt olvasható az eredmény és a tesztelt társak is...[ Szerkesztve ]
-
Tosee
őstag
Üdv!
Nem vagyok híve az Internet security-s szoftvereknek... Általában két cég antivírus és tűzfal programját használtam! Viszont comodo-t már évek óta használom, még a 2.4-es verzóval kezdtem. Ez ami állandó tűzfal a gépemen! Szóval ha jól sikerül a 4-es verzió antivírus modulja amit már nagyon várok akkor ki fogom próbálni mindenképpen! Jókat olvasni róla, szóval egy próbát mindenképp megér! Már várom a végleges verziót, ami tudom nem mostanában lesz, de azért mégis!
A négyesben már lesz web védelem?
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
blattida
nagyúr
Nem is annyira a távoli jövőben, hiszen februárban már kijöhet a végleges verzió.
Web védelem viselkedés alapú blokkoló formájában lesz benne.
vv5204
Nem, (jó itt a vessző, ugye?) csak mi írogatunk oda és olvasgatjuk a többiek írásait, hanem a fejlesztők is, ráadásul rendszeresen reflektálnak a beírt dolgokra.Te voltál az egyik, aki leszedte?
[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
Már a béta is tartalmazza a magyar nyelvi fájlokat, csak azok még a 3-as sorozathoz készültek, így hiányos, de a nagyja már ott van!
A 4-es fordítása pedig folyamatban van, már itt is látható a topikban, ha egy kicsit visszaolvasol...
-
blattida
nagyúr
Be kell őket másolni a translations mappába, aztán a cis felületén a nyelvet át kell állítani magyarra és a végén a programot újra kell indítani, utána jobban beszél magyarul.
Mert még változni fog és az a hivatalos fórum.
Ám ha nagyon szeretnétek, akkor ide is belinkelem.[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
Oké, akkor itt vannak a friss magyar nyelvi fájlok: CIS4
-
félisten
válasz blattida #1721 üzenetére
Hali!
Nem is tudom, de olyan Deja-Vu érzésem van...
Vante
Például innen: [link] (nem néztem, hogy van-e újabb béta)Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
blattida
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #1724 üzenetére
Nem is tudom,miért...
Egyébként még nincs frissebb kiadás belőle...
-
vv5204
senior tag
A Comodo fórum magyar topikja elég kihaltnak tűnik. Utoljára hatodikán szóltak
hozzá. A V4-ről nem is láttam semmit. -
blattida
nagyúr
Csak egy gyorsjavítás a nyelvi fájlokhoz, ezt használjátok, az előzőt töröltem.
Letöltés:innen
-
vv5204
senior tag
válasz blattida #1731 üzenetére
Látni változást. Jobb lett.
A fő ablakon azonnal szembetűnt a Hálózati védelem helyes megjelenése.2 észrevételem lenne. Defense+ > Specilális > Memóriakép-vezérlés.
A program többi részétől eltérően itt csupa nagybetű az "ÁLTALÁNOS" fül,
más helyeken "Általános beállítások"-ként szerepel.Egyéb > Névjegy. Mintha nem látszana a Szériaszám, Termékverzió eleje.
[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
A csupa nagybetűk javítva( , már más is jelezte), hiszen a többi helyen nem olyan, viszont ezek új fülek, ők írták így és ezek még változni fognak, mind összetevőiket, mind helyüket tekintve, tehát egyelőre nem érdemes átírni.
A névjegynél nem hiányzott semmi, viszont nem volt szép, már azt is javítottam...
Ha találtok még, jelezzétek.
-
tszabek
csendes tag
Sziasztok! Felraktam a 4-es bétát és az Acer empowering technology framework működése megáll. Vistát használok. A 3-as verziónál tökéletesen működik! Blattida kérlek jelezd ha szépen megkérlek!
-
blattida
nagyúr
A legfrissebb nyelvi csomag letöltése: Klikk
A korábbiakat töröltem, ezt használjátok!
-
blattida
nagyúr
válasz tszabek #1734 üzenetére
Engedélyezd a tűzfalban és a defense+-ban is, ha gondolod, adhatsz neki több jogosultságot is vagy beteheted a kivételek vagy a saját megbízható fájljaid közé.
Ha végképp nem akar menni, egyelőre ne használd a 4-est (bár, mint írtam már korábban, ez még nagyon béta...), és ezt is lehet jelenteni a comodo-nak, valamint fehér-listára kell rakatni az acer segédprogramjait (is).
-
vante
aktív tag
A Forrás Port és a Cél Portoknál a Portok - Portok: rész eleje nem látszik
ÁÁÁhh, nem sikerült képet feltölteni
[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
Mivel újabb funkciók kerülnek még bele és a GUI elrendezésén is változtatnak a jobb átláthatóság és felhasználás miatt, ezért még sok módosulás várható, ez biztos.
Ráadásul(amint látom, ezt nem tudtad ) a Comodo-sok előszeretettel változtatnak meg menet közben dolgokat, szövegek elhelyezkedését, méretét, stb, az angol is tele van buggal), ezért is várható még sok változás, amit bizony követni kell nekünk is, ha normális fordítást szeretnénk...
-
tszabek
csendes tag
Blattida gratulálok a magyarításért nagyon ügyesek vagytok! A legfrissebb magyarítás felrakásakor nagyon sok minden változott pozitív értelemben
-
vv5204
senior tag
válasz blattida #1742 üzenetére
Ha már változtattál ezeken, hsz-t vedd semmisnek.
Főablak > Megelőző védelem.
A főablakon ha "Tanuló mód" van, rákattintva már "Gyakorló mód" néven szerepel.
(A Hálózati védelemnél például jó, mert mind a kettő "Tanuló mód")"Tiszta PC"-nél a "PC" szó főablakban nagybetű, rákattintva, kis betűk.
Biztonságos mód-nál a főablakba a "mód" szó hiányzik, helyette az aljába 2 kis
macskaköröm.Hálózati védelemnél, Kikapcsolt illetve Kikapcsolva szerepel
Keep up the good work!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz blattida #1742 üzenetére
Hali!
Én is újra felraktam. Nos magyarítás ill. helyesírási bugokat kutattam, találtam is szép számmal, de megvárom, míg kiadsz egy újabb magyar csomagot, nem koptatom a biteket addig, hátha mind javítva lesz benne.
Amúgy jó munkát!
Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #1744 üzenetére
Hali!
Mégiscsak leírom őket, mert az új verziójú Outpost falt is ki szeretném még ma próbálni.
Általános, teljes körű "hibák"
# A listákon, a fejlécre víve az egérkurzort, a felbukkanó rejtett üzenetek(Hidden Message) -> Sort by: <Fejléc neve>ANTIVÍRUS részen
# Vizsgálat futtatása -> Egy része még angol
# Mindig teljes vizsgálatot indít, függetlenül, hogy My Computer vagy Critical Area profilt választom.(Lehet, hogy amíg nem csinálok egy teljes ellenőrzést, azért? )
# Ütemezett vizsgálatok -> Egy része még angol
# Vizsgálati Profilok -> Egy része még angol
# Kereső beállításai -> A megjelenő ablak fejléce meg Víruskereső beállítások
# Ugyanitt Kézi vizsgálat/Ütemezett vizsgálat fülön -> (pl. *zip, *.rar)TŰZFAL részen
# Új biztonságos alk... -> Egy része még angol
# Új tiltott alk... -> Egy része még angol
# Láthatatlan portok varázslója -> Minden ablak bezáródik ESC bill-re, ez nem
--------------------------------------------------------------------------------------------------
# Hálózati biztonsági házirend -> Egyes füleken található még angol
# Hálózati biztonsági házirend -> A Saját hálózati zónák és Saját portok fülön el vannak csúszva a gombok
# Predefiniált tűzfal házirendek -> Egy része még angolDEFENSE+ részen
# Saját védett fájlok -> Még angol, az ablakról elmegy a fókusz
# Saját megbízható szoftverkiadóim -> az ablakról elmegy a fókusz
# Saját védett regisztrációs kulcsok -> még angol
# Saját védett COM interfészek -> még angolEgyenlőre ennyi.
Fire.
[ Szerkesztve ]
-
78zolika
senior tag
Sziasztok ! Ismerősömnek felraktam CIS Lefuttattuk a Comodo leak tests az eredmény
30 / 340 Hogy kell beállítani hogy jobb legyen Pedig úgy állitótuk be ahogy a fórumban megírták ( végigolvastuk majdnem a (#1743 ) hozászolást ) A tűzfal + Defense Biztonságos mód ban van : Vírusirtó valósidejű Mi kell még ?? Ezer köszönet -
félisten
válasz 78zolika #1746 üzenetére
Hali!
1. Melyik verziót? (remélem a 3.xx-est)
2. Minden modul rendesen fut? (Főképernyő alján írja, ha igen, ha meg nem , akkor is
3. Csak a clt.exe futását kell engedélyezni, az összes többi kérdésre nemmel/blokkolással stb kell válaszolni.Fire.
-
78zolika
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #1747 üzenetére
' 1 . Igen a 3 .13. 126709.581 verziót használja
2 . minden rendszer aktív és fut
3 lefuttattam ahogy írtad de így is csak 40 / 340
A tesztből csak 2 nél írja hogy Protected A többinél Vulnerable
Mi lehet a gond ???[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz 78zolika #1748 üzenetére
Hali!
1. Milyen OS alatt? x86 vagy x64? (W7 x64 alatt nem mindenkinél műxik rendesen a CIS)
2. Megnéztétek, hogy a Win tűzfala ki van-e kapcsolva? (A telepítő nem szokta/nem tudja bizonyos esetekben kikapcsolni az OS tűzfalát, a 2 együtt meg nem jó)Más ötletem nincs, talán blattida tud többet mondani, de gondolom elég elfoglalt mostanság.
Fire.
-
78zolika
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #1749 üzenetére
XP Szervip 3 X 86 Nincs kikapcsolva a Windows tűzfal Kikapcsoltam de most még rosszabb az eredmény 20 / 340
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs