Hirdetés
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- talmida: Változások 2. rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
chopper1
csendes tag
Tegnap voltam bulin szerintem nem volt rossz, a haverok tanítgattak táncolni hát van még mit tanulnom habár páran a vége elött elmentek én maradtam végig

Más :
Ma délelött szakkörön voltam (makett) az eggyik haverommal szoktam oda járni szombatonként (matth3w) és lenn könyvtárban regeltünk egy új lapot a G-portalon, majd hazajöttem.
Most éppen egy filmet nézek amit a Gelka videtékából lett kikölcsönözve(Galaxis utikalauz stopposoknak).Szerintem jó film.
üdvözlet 
-
chopper1
csendes tag
Mégsem írtunk (dogát).

Suli után haverokkal voltam egy ideig majd mentem Széchenyibe, mások a Deákba nyiltnapra durván 1 órán belül vége lett .Azt vettem észre hogy jóval kevesebben voltak mint a Ganzban, mert ott is voltam (régebben). Még nem tom hova jelentkezzek mindenesetre ötleteim vannak.
Engem lenginkább a műszaki informatika érdekel de a többi szakmacsoportokról elmondottakat is meghallgattam, szerintem nem rossz.
Az eggyik haverommal (matth3w) akivel egy honlapot készítünk hát nem valami fényesen megy, de azt beszéltük meg hogy egy újat kezdünk nem tudom mi lesz belőle.
Amúgy zeneileg meghalgatom a technotol elkezdve kemény rockot is általában attól függ hogy mit hallgatok hogy milyen kedvem van.
most épp otthon gubasztok a számítógép elött és azon gondolkozok hogy milyen szar lessz a holnapi nap.
na megyek mert a családomból mások is ide akarnak kerülni a géphez meg más hirtelen nem jut eszembe.
üdv
-
chopper1
csendes tag
Azért nem írtam eddig mert nem volt rá időm.

A suli után találkoztam pár spannal
addig is nem unatkoztam, mert vissza kellet mennem hittanra
utánna egyből haza mert tanulnom kellett a holnapi dogámra.
Holnap lenne nulladik órám de nem valószínű hogy bemegyek mert reggel 7 kor még alszok általában egyébként ez az óra csak felvételi előkészítő óra lenne.
Mennem kell mert hívnak
Üdvözletem 
-
chopper1
csendes tag
Az eggyik haverom mondta hogy írhatnák blogot,
.
Aktív témák
- Jövedelem
- Energiaital topic
- Apple MacBook
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videó stream letöltése
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megérkezett az új, M4-es iPad Air
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400, On-Site garancia 2028.03.
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 5-7520U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Corsair 2x16GB 3600MHz (32GB) Vengeance RGB RS DDR4 kit / 105Hó Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Erős (Lenovo LOQ) gamer Laptop! -i7 13650HX, RTX 4060 8gb, 16gb DDR5, 1tb SSD
- msi Vector 17 HX Nagyképernyős Gamer laptop 17" -35% i9-14900HX 16/1TB RTX 4070 8GB QHD+ 240Hz
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Kingston SNV3S 1 TB NVMe SSD VADIÚJ, 3 év NÉVRE SZÓLÓ GARANCIA!
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - AKCIÓ
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

üdvözlet 

utánna egyből haza mert tanulnom kellett a holnapi dogámra.