Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sianis
addikt
Elküldtem a megrendelést, rendeset! És jött a levél, hogy a héten jön egy levél, benne a csekkel, amit be kéne fizetni! Viszont ma már csütörtök van, és hamarosan jön az új szám, viszont ''hivatalosan'' nekem még nem járna. Most akkor első számmal együtt kapok csekket, vagy postázás előtt rohanjak a postára, hogy lakásra érkezzen az új szám???
-
beniboy
tag
igen müködik
a holgy nagyon kedeves volt.
Bar mindenhol ilyen lenne az ügyfélkiszolgálás.....
Öröm az ürömben hogy az ujsag haaaat hagyjuk...
Régen kb 4 éve még vettem és akkor sokkal alaposabbak voltak.
Ma mar pl az osszehasonlito tablazatban sincs minden szin feltüntetve hogy mi melyik. talald ki...
-
beniboy
tag
ok megvannak
-
beniboy
tag
és ők hol vannak?
-
beniboy
tag
hallo izé nem lehetne azt hogy en most elofizetek es elmegyek gyorsan az ujságárushoz mert a mostani nagyon kell es leutom vagy mondom neki hogy de én most fizettem elő vagy mikorra kapnam meg ha most megrendelném? KEEEEEELLLLL
-
misu
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Hy!
Hehe..
Azért a Chipnél jobb volt...
Nem, nem ott melózom...
sajna...
Azóta véresre keresném magam..
Bye! -
-
misu
senior tag
Hy!
Nekem hipermázlim van, ugyanis a cég veszi...
Meg sem merném mondani hol és mit dolgozom!...
de tényleg jó, amikor reggel bent van a postaládába, belelapozom, és este pedig kiolvasom tövirűl hegyire....
Bye! -
Na megjött az újság...999Ft-ért megérte a Chip
PC Guru-val is lehetne 1x ilyen
-
bullseye
addikt
egyik semnem. a szuperakciós, régielőfizetős lehetőség már leketyegett, mostan
1990Ft-ért lehet kapni negyedéves, DVD mellékletes előfizetést (ami ugyi 1 hónap ára, tehát még mindíg igencsak sonderangeboten vagy micsoda) -
ReJim
őstag
ez még az előfizetés még él?
Én is előtudok még fizetni? -
Sianis
addikt
Nah megrendeltem a dolgot, kíváncsain várom, hogy mennyivel több a DVD-s, mint az eddig általam megismert Cd-sek.
-
bullseye
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Bővebben: link
ugyan úgy néz ki majd, hogy elszállt a dolog, ha kitöltöd és elküldöd a megrendelést, de 1 nap múlva kb jön a visszajelzés majd, hogy megérkezett az igény... -
Csak 999 3 DVD-s szám??? Hol kell előfizetni?

-
bullseye
addikt
30-40 db-t egyáltalán nem, az szinte fizikai képtelenség, azt hiszem kisebb, mint a példányok számának hibahatára... és nem hinném, hogy ezres kontingens alatt egyáltalán megéri elindítani a nyomdagépet. márpedig eltérő címlap kell, különben pereskedhetünk évekig azokkal akik megvették a CD-s feliratú CDtlent...
-
bullseye
addikt
izé... gondolom arra gondoltál, hogy CD nélkül.
Volt ilyen próbálkozás, sajna nem sikeres. Talán még megpróbáljuk a jövőben is, nem igazán rajtam áll... segítene, ha hoznál párezer szándéknyilatkozatot olyanoktól, akik eddig nem olvastak minket, hogy egy ilyen akcióra rögtön előfizetnének!
-
bullseye
addikt
hááát, én rákérdezhetek, de asszem ez úgy megy, hogy ez a 3 hónapos egy nagyon egszeri, nagyon különleges akció, viszont ha a sima előfizetésből is engedne a cég az új érdeklődőknek, azzal azokat sértenénk meg, akik régóta kitartanak mellettünk - mint ahogy az év végi az ADSL áreséssel is sikerült a netes cégeknek...
-
bullseye
addikt
szó nincs róla. az ilyen sunnyogós-meghosszabbitásos előfizetés az internet setétebbik feléből élő siték sajátja!
ez egyszeri alkalom (szóval nem lehet negyedévente 999-ért megújítani...). próbakör. 999-ért jár 3 lapszám. után mindenki SZABADON eldöntheti, mit tesz a továbbiakban. Ha tetszett a lap előfizethet hosszabb időre, vagy csak észben tartja, hogy a következő számot is érdemes megvenni... -
bullseye
addikt
CHIP teszt előfizetés új előfizetőknek 3 hónapra 999 Ft-ért
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- PNY XLR8 CS3140 M.2 NVMe 4.Gen 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bár itt a posta biztosan kitalálja, hogy miről van szó, úgyhogy nem hinném, hogy emiatt nem jönne meg a csekk. Írtam a terjesztési címre, hogy javítsák, bár így már lehet lemaradok első lapszámról...
a holgy nagyon kedeves volt.

Végülis tudni kell,hogy mit csinál épp a konkurencia...

Én is előtudok még fizetni?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)