Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
harry
veterán
Hát ja... régen, Coolink táppal - gépet bekapcsolom, füst, durrogás, tüzijáték
az a fura, hogy kikapcsolt állípotban néha (pl 20 percenként) pukkant egyet a táp. egész nap. haza mentem, gondoltam megnézem, h honnan jön, látom a gép felől. kicsit félve bekapcsoltam, és vége is lett....
12ért jó tápot - rádobsz 2k és vehetsz egy 420as Chieftecet Bővebben: link -
harry
veterán
Hát igen, abből is látszik, hogy egy Sirtek nem egyenlő egy Chieftecel... De amiket eddig írtatok azok szinte mind Mistrálos, és 120as ventivel szerelt 360-410es tápok, szerintem itt a baj. Szóval ebből a szériából, a Mistrálnál nem érdemes vásárolni.
-
harry
veterán
Szerintem a legtöbb új tápon nincs -5v csati.
Nekem 420as Chieftecem van, tökéletesen megy, pedig már átesett pár dolgon... Attól, hogy egy szária szar (pl a 410w-osak), attól még a többi lehet jó. Sőt, jó is. Persze ettől még kifoghatsz egy hibásat... Haveromnak egy 360asat cseréltek, nálam egy Coolink 400w ment tönkre, ebből még nem kell messzemenő következtetéseket levonni.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az a fura, hogy kikapcsolt állípotban néha (pl 20 percenként) pukkant egyet a táp. egész nap. haza mentem, gondoltam megnézem, h honnan jön, látom a gép felől. kicsit félve bekapcsoltam, és vége is lett....