- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Üdvözlet mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
Már régen voltam fiatal és régen tanultam az ilyesmit, de ez nem akkor lenne igaz, ha egy nyertes lenne?
Viszont 5 nyertes lesz elvileg, tehát ha jól emlékszem, akkor a nyerési esély (feltételezve, hogy nem egy bizonyos nyereményre hajtunk, hanem bármit elfogadunk) 5 az 1232 -höz. (Vagyis bármit nyerni 1 a 246,4 -hez.) Ez a lottónál azért nagyobb esély, de egyébként egyet értek. Itt vagyok már millió éve és még soha nem nyertem semmit. Nem hiszem, hogy most fogom elkezdeni, így érzetre tényleg hasonlónak tűnik a lottóhoz.Lehet fel kellene terjeszteni a vezetőségnek, hogy a játékokon a jól válaszló felhasználók minden megkezdett 10 év után többszörösen kerüljenek be a kalapba, így elvileg az idő előrehaladtával valamelyest javulhatnának az esélyeink. 0 - 9,9 = 1 esély, 10 - 19,9 = 2 esély, stb. (És ezt még véletlenül sem a 23,5 évem miatt írom ...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest