- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
a mátrix ugyanaz, mint a dragon, csak más az előlap.
egyébként nem tudom felfogni, hogy hogyan sikerült elvágnod a kezed kedves topicnyitó.én legalább 8-9 alkalommal szereltem teljesen szét, aztán össze a dragonomat, és soha nem sikerült elvágnom a kezem. nagyon masszív ház, a szellőzés szinte tökéletes. 7db 8cm venti, és egy 9,2cm ventit lehet belrakni. több, mint elég. egyedül az előlapi usb hiányzik, de van cbox-om egy chaintech alaplap jóvoltából, szal már ez sem gond.
a csavarmentes szerelhetőség annyiban igaz, hogy, ha felcsavaroztad a síneket a drive-okra, akkor utána már csak tologatni kell őket befelé, és ki is lehet húzni, szal utána már nem kell csavarhúzó.meg a bal oldali oldallap is csaraozás nélkül is a helyén marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest