Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A Chakra OS megszűnt, tegnap jött a hivatalos hír. Hogy a jövőben látjuk-e még, azt nem tudni. Szép volt, de nincs tovább. Most a hozzá legközelebbi disztró az a Manjaro KDE...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------v
ChakraOS - korábban Chakra Project - asztali Linux disztribúcióval kapcsolatos alapvető információk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Az előbb próbáltam felrakni a Manjaro 15.09 KDE kiadását, ami szintén Arch alapú, ha jól néztem. Ott van kétféle grafikus telepítő is, direkt a Calamerest próbáltam. Ennél is baromi lassan indult el, úgyhogy ez vsz vmi Calameres bug lehet.
Na, de most jön a lényeg. A fentebb bemutatott telepítést ugyanúgy megcsinálva a Manjaroval, az utána simán bebootol, van Grub. Max egy grub-update kell csak neki, hogy a többi rendszer is belekerüljön a listájába.
Így viszont, az előzmények és a Manjaro alapján, szinte biztos, hogy Chakra bug lehet a külső SSD-re való sikertelen telepítés...
-
King Unique
titán
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Én is...lehet azért nincs, mert nem is próbálta senki ilyen körülmények között telepíteni.

Manjarot még nem próbáltam, talán adok neki egy esélyt. A legutóbbi Antergos, mint fentebb is említettem, kifagy a tényleges telepítés megkezdésénél. De annál a korábbi telepítőknél is voltak kisebb bugok.Chakra esetében se tudom másra fogni, vsz vmi bug, ennyi. Illetve azt is megfigyeltem, hogy amikor betölt a live rendszer, maga a telepítő elég lassan indul el. Többi live OS-nél meg szinte azonnal megnyílik, ha rámegyek.
Ez van. USB-s kütyüre akkor nem lesz Chakra telepítve.
Azért köszönöm az eddigieket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azért köszönöm az eddigieket.