- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
És miért ne lenne ez jobb megoldás belépő szintű procik, irodai gépek esetén
Ebbe a kategóriába szerintem értelmetlen ilyen hibrid hűtéseket tenni, amikor a gyári top-flow hűtést fillérekért belerakják bármelyik brand gépbe, vagy éppen asztali géphez a processzorral együtt megkapod.
Ha pl. valami hasonló lett volna a NUC-omban, nem pedig az a gyufásdoboz méretű hűtő
Na de a NUC-od is akkora, mint egy gyufásdoboz. MiniPC átka. Éppen ezért nem is értem azokat a NUC-okat, amiben aktív hűtés sincs, hogy azt hogyan gondolták? Nekem is azt írta vissza az Asrock supportja, hogy az N100-as alaplapomnál a 100 fokos CPU hőmérséklet "OK". Meg az apja f...szát "OK". Eldobós gépeket gyártanak ezek?
Ezt viszont csak lekapod, kifújod, újrapasztázod, aztán mehet vissza.
Éppen ezért a hétköznapi userek 80-90%-ának elég lenne a léghűtés procira. Víz inkább már olyanoknak kellene, akik húzzák is a 80 magos (most mondtam egy számot) procit, azok a bizonyos high-end userek. Az AiO inkább már élvezeti eszköz, főleg a TG-s házzal, a kijelzővel, a világító RGB-s ventilátorokkal, pumpával, stb. De már léghűtésben is vannak digitális kijelzősök pl. Deepcoolnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Könyvajánló
- Sweet.tv - internetes TV
- Kuponkunyeráló
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest