- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Én gparted-el live rendszeren nem egyszer méreteztem már át mindenféle particiókat. Volt, h egy vinyón volt win (ntfs), fedora (ext x, root és /home külön) és adnom kellett még a win-nek helyet (vajon miért...?) elvettem a home-ból - és ha már állítgattam adtam a root-nak is - azóta is tökéletesen megy a rendszer

-
Vladi
nagyúr
Nem sokat tudok neked hozzátenni. ssm-et írják, hogy az van centre. Meg is találtam. Ez viszont csak terminálos. link Megpróbálkozhatsz vele.
De én sose csinálnék ilyet, linux fájlrendszert nem tudom, mennyire jó ötlet átméretezni. Mivel itt nem sorba rakja a fájlokat, hanem elosztva.
Én az előre tervezés híve vagyok. Ne csüggedj, ha reinstall lesz belőle.

Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10S 6/128GB Acél szürke / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest