Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@ni88
addikt
én is tudom h 533FSB, csak hát te írtál neki h vegye fel 800ra
szegény gyerek ha megette 
Nekem most 2533as celeron van ami 3,4GHZen stabilan megy, node mostanában történnek érdekes dolgok... msn, és winamp futtatása közben felmegy 50C fölé, ami persze nem tetszik... (igaz az msn teli van mozgóképekkel meg mindennel, de akkor is, régen nem csinált ilyet..)
akkor néha win alatt is megfagy kb 3másodpercre, majd újra jó, hiába veszem vissza a tuningot alapra, akkor is ezt csinálja...
sztem az a proci is vinné a 160-170fsb-t és akkor még a ram időzítésekkel is tudnék játszani... meg hát a proci magasabb órajel, meg az újjabbak nem annyira forrófejűek...
Nem tetszik h alapjáratban 43-45fok
j meg tényleg milyet vegyek? BOX-osat, vagy simát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robotporszívók
- Futás, futópályák
- Amazon Fire TV stick/box
- TCL LCD és LED TV-k
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Gigabyte H610M S2H DDR5 alaplap, LGA1700 foglalat, Intel Core I5-13400f 2.5GHz, Arctic proci hűtő.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I7-6700 / Akciós Ár!
- Intel I5-8500 / Akciós Ár!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szegény gyerek ha megette