Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Sziasztok!
Egy barátomnál szereltem gépet tegnap. Gigabyte SiS chipsetes 800FSB-s alaplap, 2,8 Celeron D!
A proci alapon, ráadásul üresjáratban is tűzforró! Volt. Újrapasztáztam, a hűtője alatt beszáradt, szürke, de nem ezüstszínű dzsuva volt! Ráadásul vastagon. (~1mm).
Ezek után a proci már nem tűzforró, csupán csak forró, de legalább a borda is átveszi, üresjáratban 55°C-t jelez a BIOS, a borda alja tapintásra kb. 45°C lehet. Terhelve 70-73°C a szenzor szerint, a borda alján még bírja a meleget a kezem, éppenhogycsak.
Pasztázni azért tudok, fehér pasztát használtam, Athlon 64 konfigomhoz is ezt szoktam, és teljesen elégedett vagyok vele.
Ez lenne tehát a híres Prescott szindróma, amit eddig csak leírva láttam?
Megj.: a proci külső órajele 133-ról 167-re emelve jelenleg. Most 3,48GHz-en megy, alapfeszen, stabilan. Nem sokkal melegebb.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Path of Exile (ARPG)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest