Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
cdkerdes
csendes tag
Összegzésem a történtekről és a hozzászólásokról a következő:
Nyuf(#190):Azt kell parázni hogy ezekér a dolgokért cd/dvd írás már nem csak sárral hajigálnak hanem igen szép büntetés járhat érte.természetesen mindenkiben benne volt hogy lebukhatnak csak nem mindegy hogy a valahogy megtalálja a hatóság vagy egy sunyi ''besúgó'' holmi erkölcsi normákról papolva beköpi őket gondolva a szegény princo felhasználókra és önös érdekeire,és leszarva több száz esetleg több ezer ember életét.
Lehet hogy valaki most vásárolt pld előszőr tőlük és esetlegesen örök életre rányomhatja a bélyegét.HÁT KB EZÉRT KELL PARÁZNI!Ja és gondolom te pesti vagy és megtudod tenni hogy bemész és anoním veszel.És a vidékiek?Hogy tegyék ezt meg?Mennyenek fel 3-5000ftért pestre és egyenek 100dvd-t anonim?
Nyuf(#196):Szerinted sokan akik a cd/dvd írásra adják a fejüket azért teszik mert olyan sok van nekik a tejbeaprítani?Aki tróger az ugyis mindig megtalálja a feketéből a saját magának valót.De sok cd/dvd író olyan ember mint te vagy én vagy itt bárki és a minimál béres vagy kicsit felette levő ADÓZOTT fizetését szeretné kiegészíteni hogy meg tudjon élni mert a magyar állam a kispénzűekből él!!!Szerinted kedves honatyáink a két kezi munkával keresték milliós sok esetben milliárdos vagyonukat.
Ott van tocsik sikerdíja van fogalmad hogy nekem 1000 azazEZER évig kellene dolgoznom hogy annyi pénzt keressek az fele annyi mint amióta időszámítás van!!!ÉRTI?Aki meg 10000ével vette a dvdt az máshol is olcsón veszi csak megsúgom.
Nyuf(#199)Ha nem lenne írás akkor se lenne nagyobb a forgalmad mert ennyi pénzért nem sokan engedhetik meg maguknak hogy filmet és zenét vásároljanak.Max nem lenne meg nekik.
Nyuf#204)Tisztességről volt szó az 1ft lopása is tisztességtelen.Szerinted mindenki aki dvdt ír milliókat keres vele?ÉS igenis a politikusok bénák!Addig amíg egy kétkezi munkás aki kidolgozz a belét minimálbérből tengődik addig igenis azok!!!Kérdem én minimál bérből hogy mész el szórakozni?Mozi,színház.....vagy bármi.Sokan nem gondolkoznak a kispénzűek eszével.
Nyuf(#210)Én is járnék márkás cuccba de nem tehetem meg,én is megvenném az eredeti cd-t de nem tehetem meg mert bár heti 40órát minimum ledolgozok így is csak 52ezret keresek.Így választhatok nekem a munka után soha semmilyen szórakozás nem jut vagy kénytelen vagyok kis stiklikkel mellékeresetet beszerezni.Nem mindenki gazdag és nem mindenkinek vannak gazdag ismerősei.Használhatmnám a tehetős kifejezést az helyesebb.
Princoölő(#212)Más szemébe a szálka sajátodba a gerenda.Bort iszol és vizet prédikálsz.Aki ír dvdt sokan tudják már kívülről milyen asztali dvd milyen lemezt szeret.És arra írják.És jképzeld el van akinek a princo kell.Ja és sokan megnézik a filmet és utánna soha többet annak nem mindegy milyen dvdn van?(tévedés ne essék én egy dvdt se írtam még íróm sincs csak ismerőseim köréből tudom ezeket)
''És még egy kis apróság. Ha már ilyen jól elbeszélgettünk és így szerettek engem. Valószínüleg a cd.wbteam, ha van némi mázliuk (miért ne lenne) vádalkut tud kötni. Kiadja a fő ellátót ill. azok nevét és címét akik tőlük vásároltak. Leglábbis a nagyobb fogyasztókét. Na ezek a fogyasztók kezdhetik tele rakni a nacit. A cd.wbteam meg valószínüleg megússza egy megrovással és mivel jól ment a biznisz nyitnak másikat máshol csak kicsit óvatosabban. Remélem mindenki jól alszik esténként! De elegem van abból, hogy mindenki csak magára gondol. Nyugodtan lehet továbbra is szídni én jól alszom''
Erre meg annyit hogy akkor tényleg a Wbteam-el ****tál ki mert princot árult UGYE???A helyedbe lesütném a szemem és visszafognám magam.
TE A FELJELENTÉSSEDDEL NEM MAGADRA GONDOLTÁL HOGY NE KELLJEN MAGYARÁZNOD A FELHASZNÁLÓKNAK?
És a végére egy kérdés princoölőhöz a kiskapukat és jogszabályokat hol lehet találni?Csak hogy azok is értesüljenek róla akikkel kicsesztél!
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független hibátlan 2026.04.07. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB gyári független megkímélt kiváló akku!
- Gamer PC - Intel i7-10700K, RTX 3070, 32GB DDR4 RAM
- BONTATLAN! Samsung Q800F 5.1.2 ( HW-Q800F/EN 5.1.2) hangprojektor/soundbar/hangszóró
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest