Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
radamsky
üzenetére
1. Először is szerintem nem hencegtem. Soha nem állítottam, hogy én vagyok a fasza gyerek mert felnyomtam a boltot. De ha valaki látott ilyet szóljon.
2. Nem még nem vittem el más helyett balhét. Miért tenném?
3. Megmondtam, hogy nem irom meg a saját beszerzési forrásom.
4. Googlet használok én is. Aki keres talál. Ha jól emléxem írtam, hogy lehet 10-50Ft eltérés is, de kevés lemeznél annyira nem gáz. Aki meg megteheti, hogy sokat vesz..... Az meg ne papoljon pénzről. Jó tény, hogy szerencsétlent megszivattam. De a cd.wbteam meg mást szivatott meg. 1-1
5. Soha nem írtam, hogy nem vettem másmilyen lemezt csak princot. téged idézlek ''Másik, ha szar a princo akkor miért nem vettél mást??'' Szóval, ha így érthetőbb: vettem mást.
6. Az általad tett megjegyzésre miszerint ''nem fenyegetelek hanem csak felhivtam a figyelmet milyen érzés lenne neked.'' szerintem csak árnyalatnyi különbség van. Én sem fenyegettem senkit, hogyha engem átnéznek akkor itt mindenkit átfognak. Én is csak felhívtam a figyelmet.
Azt hiszem az alábbi hat pontban az összes általad feltett kérdésre és állításra reagáltam. Egyébként örülök, hogy végre valaki nem csak anyázni tud, hanem kérdezni is. THX
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gumi és felni topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Netgate XG-7100-1U 8GB pfSense+ - VPN - Profi tűzfal -10Gbe- Rackbe szerelhető
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest