- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Witlok
tag
A CD nyilvántartási problémára én pár hónapja találtam egy összetett megoldást:
- 150 db-os motros CD tartó, a kiválasztott CD-t az ajtóhoz mozgatja és kiadja - sajna az olvasóba még nem tudja berakni :(
- USB-n keresztrül összeköthető a géppel, de magában is jól használható
- a hozzá adott program tetszőleges számú tárolót lekezel (persze az USB specifikáció határt szab a használható eszközök számának)
- a program korrektül TWAIN driveren keresztül lekezeli a scannerem - így egyszerű a CD borítókat beolvasni
- aránylag könnyű keresgélni benne akár borítóképek alapján is - ráadásul tud nyomtatni katalógust az adatbázis alapján - jóljön, ha elcipelem valahová.
- szerintem megfizethető (ha a 30-50 darabos műanyag tartókból vennék annyit amennyivel 150 CD tárolását meg tudom oldani kb ugyanott vagyok és még nincs benne a kényelmi elektronika motoros tálcával és a PC-ről történő vezérlés)
Nekem bevált, bár a progija többet is tudhatna és sajna csak akkor muxik, ha érzékeli a CD tartót...
Ha valakit érdekel akkor a depo-ban keressen rá a CD könyvtárra.
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest