Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FirstTripla
tag
Sziasztok, lenne egy problémám. Egy asus HD7870-es kártyát használok és nem rég beszereztem mellé egy másik ugyan ilyen típusú kártyát. Akkor jött a hiba elő, amikor frissítettem a catalyst drivert 13.12-re 12.10-ről. Azóta nem tudom normálisan használni. Folyamatosan 100%-ig használja a gép a kártyát és nagyon melegszik miközben elvileg csak a windows megy. Majd próbáltam felrakni a 13.1-es nagy nehezen felment de az AMDStreamSDK részét le kellett szednem hogy működjön, de akkor nem ismerte fel a gép a Opencl-t .Sajnos a CrossFire nem működik jól a 12.10-el és azért próbáltam meg a frissítést. Most a 13.12-ben felismeri az opencl-t és nem kell semmit se leszedni, valamikor a semmitől elkezd 100%-on dolgozni és ilyenkor minden program, videó akadozik.
Segítségeteket előre is köszönöm
Config: Fx6100 3,3GHZ, asrock 990fx extreme 3, 2db Asus 7870 2gb (CF), 2*2gb kingston ram 1333mhz
Új hozzászólás Aktív témák
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- Milyen TV-t vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 4070 VENTUS 3X E 12G OC
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 3090 24GB
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest