Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
totofoto
csendes tag
Köszi szépen a választ!
Némiképp megnyugtattál, egy ujratelepre amúgy ismegérett a gép,meglátom mi lesz.
Egyébbként tényleg érdekesen viselkedik, van mikor hihetetlen sebességgel dolgozik néhány kép erejéig, aztán sutty lelassul.Zajcsökkentésre (nagyob érzékenységen készült képeknél) nektek milyen beállítás jött be?
Én azt tapasztalom, hogy túl sokat nem lehet tenni, ha nem tutiéles a kép,mert úgy beszemcsésedik, mint ha homokfúvóval mentem volna végig egy dián.Üdv
-
totofoto
csendes tag
Hello mindenki!
Végre megtaláltam a Capture-ös embereket!
Egy dolog fúrja ki az oldalamat amióta csak használom (én már 5 éve a D100-at is Szigorúan RAW formátummal használtam,NIKON EDITOR...NIKON CAPTURE 4) .
Ha hajlandóak lettek volna a D300 hoz upgredelni a normál CAPTURE 4-et, rá se nézek az NX-re.
Szóval a végeredmény szempontjából a program több mint megfelelő, de nekem egy nagy nyűgöm van vele:lassú mint a fulladásos halál.
(P4 dualcore, 2gb ram külön winyó csak catch-re stb úgyhogy nem ezen a tájon van a gond: CAPTURE4 és photoshop hasít rajta). Kipróbáltam a Phase one Capture 1 -t és hát lepetéztem a gyorsaságtól és gördülékenységtől. Nem akarom elhinni hogy átlagosan 1-3 percetkell sz-ni egy-egy képpel, ha el nem akad a 10-dik kép valamelyik (leggyakrabban levels ) beállítás alatt.(nem hajlandó mozdítani a görbe pontját, ugrik új pontot tesz le és megcsavarja az egészet stb
Nektek mi a tapasztalatotok e téren,találkoztatok-e ezzel, tudtok e okosságot mondani.Köszönet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Gitáros topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest