Hirdetés
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pitterix: Gyógytorna
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
-
andorra
őstag
válasz
Frigetrus
üzenetére
Előszőr is elovastam, amit sikerült fellelnem a neten a két programról, tutoriálokat néztem végig, stb.
Mindkét programmal el is kezdtem dolgozni.
Van néhány előnye a Capture NX-nek, viszont a Lightroomnak összehasonlíthatatlanul több előnye van !
Ha ezektől elvonatkoztatunk, és csak a maximálisan kihozható képminőségre összpontosítunk, akkor még nem tudok határozott véleményt kialakítani, pedig láttam egy siton erre vonatkozó összehasonlító képeket is.
Feltételezem, hogy a CN egy hajszállal adott esetben jobb is lehet.
Nem tudom, rendelkezel-e a magyar nyelvű LR tutoriál,gyorstalpalóval. Ha nem, azt mindenképpen ajánlom, mindent megtudsz belőle, kivéve azt, amit gondolom, csak a 3-as tud, pl. a perspektíva torzítások megszüntetésére beépített, kíváló eszközt. -
andorra
őstag
válasz
Frigetrus
üzenetére
Közben sikerült magamnak megoldani, úgyhogy a többiek ne ostromoljanak tovább segítséggel :-)
Határozottan látok benne fantáziát, de nem látok még tisztán. Kerestem tutoriálokat, de csak alapfunkciókra találtam, ami még nekem kevés.
Elsősorban az érdekelne, hogy minden művelet a raw konverzió előtt végrehatható-e?
Lehet e layeren dolgozni, mint a Photoshopban? Pl. az átmenet eszközre gondolok. -
andorra
őstag
Én ugyan kicsit kételkedek abban, hogy a Photoshoppos kidolgozásaimhoz képest, ezzel előbbre juthatnék minőségben, de itt mintha többen ezt tapasztaltátok volna. Ha valamelyikőtök használ olyan verziót Win7 alatt, ami jól működik "hosts"-os verzióval, kérem segítsen privátban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Formula-1
- Star Trek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Dell Latutide E7280 FHD, i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, thunderbolt, számla, 6 hó gar
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest