Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Zártam is. Semmi szükség ilyen vs. jellegü (flame) topicra. Egyiknek is másiknak is megvan a saját topicja, továbbá van egy fénykepezőgép választást segítő topic ahol lehet egyszerre egyik vagy másik mellett érvelni ha valakinek ilyen jellegü kérdése van.
-
danylandster
csendes tag
Sziasztok!
Elérkezett ez a pillanat is ,hogy a két legnagyobb digitális képalkotási eszköz gyártóját összehasonlítsuk! Elég időszerűnek éreztem a topic elindítását ,főleg a most megjelent ,elsöprő Nikon dslr gépek miatt! Én Nikonos vagyok egyenlőre kicsiny d40x-emmel ,de kezdő fotósként méltó társ a gyönyörű pillanatok megragadásához! Vélemények ,érvek és ellenérvek ebben a topicban mindent elmondhatsz legyen akár kompakt vagy tükörreflexes géped!
Aktív témák
- Bontatlan Epson 101 festékpatron csomag eladó!
- Eladó bontott és bontatlan utángyártott HP nyomtató patronok Deskjet 3920/3940/PSC 1410 nyomtatókhoz
- Eladó 4 db SATO M84Pro-2 ipari címkenyomtató (305 dpi).
- 2 db Brother Orink TN2420 utángyártott toner eladó (1 bontatlan +1 db csak felbontott, de új)
- Canon DR-M260 Dokumentumszkenner
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Samsung 850 EVO 256GB SSD eladó
- Apple iPhone 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest