Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
Aktív témák
-
efi99
őstag
Ha semmit sem telepítek a Twain driveren kívül, akkor a Win98 beépített Imagingjének löki át. Innen egyesével (!) elmenthetem, ráadásul csak tif-be vagy bmp-be, vagyis még egy kört futnom kell, hogy megint jpg legyen belőle. Ez így röhej. Ha a CD lévő valami Photostudio is felkerül, akkor ez is nyithatja az Imaging helyett, de először ez is csak megjeleníti az összeset mozaikképekben és újfent egyesével nyitogathatom őket.
A zoomexpresst még nem próbáltam (hivatalosan ezzel lehet kényelmesen másolgatni, de azzal sem mint meghajtó böngészhetem szerintem) mivel a gyári CD nem lép tovább a telepítés egyik fázisában (ahol választani lehet az Easy és a Costum installation között) Ehh.
-
_Gudella
senior tag
Nem kell semmi driver, én soha nem használom a fényképezőgép cd-jét. Usb-re rádugod, bejön a Windows beépített fényképáttöltője, és pár kattintással később a gépeden vannak a képek. Mondjuk régen volt olyan, hogy valamiért csak akkor jött elő, ha a gépet rádugtsm, lehúztsm, msjd ismét rádugtam..
Ja most látom hogy win98.... hát oda nem tudom van-e más megoldás a fényképező driver-ein kívül... -
efi99
őstag
Urak! Hogyan lehetne elérni, hogy a fényképező meghajtóként látszódjon, ráadásul win98 alatt. A Canonnak - talán egyedüliként - van ez a hülye szokása, hogy nem egyszerű cserélhető meghajtóként látszanak a fényképezői, hanem Twain driver+több MB-os saját alkalmazások feltelepítése után lehet csak képeket áttöltögetni, mert csak az ''látja'' a fényképezőt.
Nekem tökéletesen elég lenne a copy-paste megoldás, de ugye nincs mit böngészni. Valami generic USB driverre gondoltam, vagy legalább speciálisan canonhoz készített pár kb-os olyan alkalmazásra, ami csak annyit tud, hogy egyszerűen átszippantja a képeket. -
tzsolti
csendes tag
Ha van valakinek ilyen az írjon már legyen olyan kedves! A vélemények is jöhetnek!
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- Háztartási gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Filmgyűjtés
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest