- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
Üdv!
A kérdésed a Nyomtató tapasztalatok, problémák, kérdések és válaszok topicban tedd fel.
Legközelebb kérlek, ne nyiss új topikot, hanem használd a keresőt.
Idézek az alapelvekből.
"kerüld a felesleges topicnyitást. Egyszeri problémának ne nyiss topikot, különösen, ha van gyűjtőtopikja. A kis topikok hamar elsüllyednek, ráadásul igen kicsi az esély, hogy a téma szakértői észreveszik. A nagy gyűjtőtopikokban viszont általában megtalálhatóak. Vannak tematikus topikjaink (pl. "Azonnali kérdések" (szinte minden témakörben), Motoros topik, Digitális fényképeim stb.) próbáld mondanivalód első körben azokban megosztani A felesleges topicokat a moderátorok / házigazdák zárni fogják!"
Ezt zártam.
-
ip3600
csendes tag
Hali!
Cannon ip3600-as nyomtatóm van. A gond az, hogy nem nyomtat. Már a 3.utángyártottat rakom bele és csak az üres oldalt adja ki 1x-2x látni rajta egy kis fekete tintavonalat de az is halvány. Chipes patronokat raktam bele, és eredeti patronról is megpróbáltam átrakni chipet.
Az egyiknél pl nyomtatott rendesen, aztán másnap már semmi.
Próbáltam a beállításoknál több dolgot is mint a tisztítást, fúvóka ellenőrzést, de semmi változás.
Azt sem jelzi, hogy üres lenne (nyomtatásnál az előugró ablaknál látszik a tartály szintjénél, hogy van benne, viszont amikor a tetőt felmozdítom pirosan világít (csak a feketénél, de a többi szín totál üres azoknál nincs piros fény...érdekes).
Ötleteket várok, hogyan küszöbölhető ki ez a probléma!
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vicces képek
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Új Honor X7d 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, karcmentes 85% akku (183 ciklus)
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 500GB i 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest