Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Linem

senior tag

válasz Szellem. #8748 üzenetére

Ahogy lacesz is írta. Én minden részben kihúztam eddig. Alapból a célzás nehezebb vele, mint a többi launcherrel, mert nem direktbe oda lövi azonnal, de mégis a tapasztalatom szerint sokkal gyorsabb és könnyebb felhúzni maximum szintre és camora is, mint a többit. Ügyes célzással többször is az egész csapatot leszedtem 5-6 killel. Azért az RPG nem ennyire hatékony.
    A legegyszerűbb módja, hogy keresek egy pontot a pályán, ahol sűrűn szoktak lenni játékosok, még ha akkor éppen nincs is ott senki, mert amire betalál, addigra spawn pont lesz, vagy lehet. Ehhez nyilván kell egy kis pályaismeret. (A shipmenten sokkal könnyebb, mert ott két sarok van, ahol állandóan vannak, de ha ismered a pályákat, hogy hova szokott sűrűn újra ledobni a játék, akkor azokon is menni fog). Szóval becélzom a részt, jelzi pár másodperc múlva, hogy mehet a lövés, és elindítom. Mivel kell hely a rakétakilövéshez felfelé irányban, így nem minden pályarészen használható, például ahol fedett átjárók vannak a közeledben, vagy romok, vagy belső részek, ezeknél nem jó. Ilyen helyeken hátrébb kell állni, vagy keresni egy hosszabb nyitott részt.

Új hozzászólás Aktív témák