Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SloWater
tag
válasz
freestailo
üzenetére
Tegnap raktam vissza, core Nuketown DOM meccset nyomtam és bár csúnyán szívtam, de nagyon élveztem

Az AW nagyon nem jött be, a BO2 mellet ez lesz amivel játszok. -
-
-
-
SloWater
tag
Éjen a karácsony és az áldozatkész barátnők

Megkaptam a BO2-t, pedig nagyon tudja utálni, ha órákig a gépben vagyok...Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
SloWater
tag
Vártam a Vogon építész flottát, de semmi...
Éltek-e még? -
SloWater
tag
válasz
19Ger96
üzenetére
Esetleg ez segít: http://blackops.hu/index.php?site=about
Amúgy youtube "black ops mission 1" és utána cserélgeted a számokat szépen sorban. Ha jól láttam 18 az uccsó.
-
SloWater
tag
válasz
19Ger96
üzenetére
Próbáld meg ezt:
http://gamernews.hu/Xbox360/call-of-duty-black-ops-vegigjatszas-videon.htmlÉn végig se játszottam, valahol a háromnegyedénél félbehagytam.
-
SloWater
tag
+1
A BO-ban ritkán találkozom velük szerencsére. Ha megjelennek két lehetőség van:
1.
Kilépsz.
2.
Amikor csapattag vagy (ha nem átlépsz) zavarod, előbb-utóbb megunja, bár ehhez összefogás kell, ami egy public szerveren ritka
Ha maradni akarok, mert amúgy jó a csapat/szerver beírom chat ablakba, hogy "mommy's little amibot/wh hero" amin a többiek jót derülnek a delikvens meg hamar kilép. Nem állítom, hogy az én megjegyzésem érdeme, de a legtöbbször bejön.
-
SloWater
tag
Döglődik a topic...
Mindenki a 2-vel nyomja?Ma délután-este fent leszek, az sem kizárt lesz bennem 1-2 sör

-
-
SloWater
tag
válasz
üzenetére
Magyar szerver nincs, általában a németeknek a legjobb a pingje.
Nálam az Angol szerverek időnként laggolnak, azokat kerülöm. A németek mellett játszom Holland, Francia, Spanyol, Olasz és Orosz szervereken is. Az oroszoknál általában magas a ping, csak akkor megyek oda, ha nincs más, a többi rendben szokott lenni.
-
SloWater
tag
válasz
dokee78
üzenetére
Ha minden oké az jó

Ha mégsem, itt találsz néhány tippet:
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1573715 -
SloWater
tag
válasz
freestailo
üzenetére
Kipróbáltam, működik.
-
SloWater
tag
Négy nap kihagyás után PC servers status: defcon 1 vörös retek...
-
SloWater
tag
Bozsemoj! Részvétem!
Rendben, hogy a játék életciklusának a végéhez közelítünk, de ez azért kiborítana engem is.
Négy napja családlátogatok anyósjelöltéknél, de ha erre megyek vissza tuti összetörök valamit.
Egy hároméves kiscsajjal a csillámpónizás már így eléggé megviselt. -
SloWater
tag
AMD platfomon játszók!
A 12.10-es Catalyst után mintha valami nem lenne kóser...
Mintha az egér nem teljesen ezt csinálná amit megszoktam.
Vagy csak rossz napjaim vannak? Lehet.
Az alapértelmezett 64X tesszellációt visszavettem 8-ra, mintha segített volna.Tapasztalat valakitől?
-
SloWater
tag
Mintha megszűnt volna a mikrolagg...
A ma esti meccseimhez: kiddo's
-
SloWater
tag
Nálatok van mikrolagg? Nekem vagy egy hete csinálja

-
SloWater
tag
Négyet kapott be, de a kevlár megvédte és lement azon a meredeken.
Tökegyedül fedezék nélkül egy hegyoldalban elszakadva a rajtól...Nem tudom hány nyarat élt meg itt a társaság, de én voltam katona egy évig egy olyan egységben, aminek a tervezett élettartama nem érte el a 30 percet (tüzér felderítő).
Apropó...
Sütött el valaki valódi fegyvert? Tíz éves koromban az első élmény egy sörétes volt, nagyapám vadász barátja adta a kezembe, frankón tölcsér volt, mint Rumcájsz puskája
A honvédségnél AK-63D
Nem mondok újságot, hogy a 7,62 rúg mint a ló, ha nem szorítod be rendesen
Megyek játszom kicsit, az M5PK-hoz még több, mint 200 fejes kell, hogy meglegyen a challenge

-
SloWater
tag
Ezt láttátok?
http://www.youtube.com/watch?v=rLHU-_OhT8g&feature=player_embeddedOké, ez a valóság, és nem biztos, hogy ezzel keresném a kenyerem, és respect, hogy túlélte, meg minden, de a vicc része: elkelne a sleight of hand pro...
-
SloWater
tag
Egyik kedvenc, ahogy a népek buknak a Nuketown-ra én úgy bukok erre

Azt is érdekes volt megfigyelni, hogy szeptembertől alig lézengenek hétköznap délelőtt. Elindult az oskola. Esténként viszont továbbra is alig lehet beférni az ACC-s szerverekre.
-
SloWater
tag
Megint belefutottam egy aimbotos csírába
panda néven fut a lelkem, csak úgy osztotta a fejeseket. Ezek soha nem halnak ki? -
SloWater
tag
A GVV klánszerver only CTF lett, ha valakit érdekel.
http://www.gametracker.com/server_info/173.199.105.66:3434/
Rendszeresen fenn vannak a tagok és rendesek. Nincs sírás és kirugdosás.
-
SloWater
tag
válasz
Dexter-2000
üzenetére

van xbox, de csak autózni szoktam rajta -
SloWater
tag
Mintha instabil lenne ma valami. Leszakadozok, laggolok...
Játszik valamelyikőtök, tapasztaltok hasonlót??? -
SloWater
tag
-
SloWater
tag
válasz
freelanced
üzenetére
Átlag heti öt napot játszok, 1-3 órát, de az elmúlt egy hónapban nem találkoztam csalóval az általam használt szervereken. 8-10 ezer ember van bent egyidejűleg minimum 3000 szerveren. Hétköznap délelőtt kevesen vannak, de délután és este van úgy hogy nem férek be a megszokott helyekre. Szóval vannak elegen és kevés a csíter. Gyere

-
SloWater
tag
Nálam fix class van Nuketownra. Amúgy silentrunner(kniferunner), DEM/HQ, S&D, antichopper és kétfajta domination classom van. A shotgunokra nem tudok ráérezni, a sniperkedés meg nem a stílusom. Ez utóbbinál a scout pro-n dolgozom, de több mint egy hónapja felfüggesztettem, pedig csak pár seconadary weapon kill van hátra.
-
SloWater
tag
Azért volt nálam Famas, mert challenege noob lettem és épp az van soron
Másrészt meg kell a változatosság amikor felmegy pumpa, hogy kis AK-val meg AUG-gal jön minden harmadik ember ellenem, nálam meg egy Scorpion van.Nem minden nap, de rendszeresen megjelenek ott SloWater[HUN] néven és egy héttel ezelőttig soha nem volt balhé. Ezért is van bent a kedvencek között. Megnézem ismét a szabályokat, lehet figyelmetlen voltam.
-
SloWater
tag
Nem tűnik rossznak az a laptop, négymagos proci van benne, de ebben a kánikulában nem volt erőm utánanézni a videókártyájának, talán ott lehet a gond.
Próbáld ki ezeket, hátha segít:
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1573715Azt azért jó, ha tudod, hogy nem minden szerveren díjazzák a cfg huszárokat.
Korábban javasolta itt valaki a shader warming bekapcsolását. A pálya betöltése hosszabb ideig tart, de segít az akadásokon.
OFF
Mennyire érezni, hogy nyári szünet van. Több szerveren ismét megjelentek szabadon eresztett gyerekek (admin joggal) és rugdosnak kifele mindenfélére hivatkozva. Tegnap este az RPR HaVeFuN T-tact volt az első, ahol játszani akartam. Szeretem, jó hely, de a tagnapi nap... Az első kick indoklása "follow the rules!" a második indoklás "weapon" a szerverszabályokban egy szó nincs a fegyverekről, sima Famas volt nálam dupla tárral.
ON -
SloWater
tag
Apropó vágás...
A Sony Vegas drága (én nem engedhetem meg magamnak az biztos) a virágbolti verzió meg nem opció. Hallottál esetleg más szoftverről, megoldásról amivel a fraps videókat konvertálni lehet? Esetleg a Sony Vegas próbaverziója alkalmas a feladatra?
Szépet vagdostál amúgy

-
SloWater
tag
Ezt is megértem, egy "aPHz" néven játszó gyerek riportolt
vagy csak dühében írta, nem tudom. Visszanéztem a meccset a saját és az ő szemszögéből is. Hatszor kaptam el, ebből 3 gyors egymásutáni volt és kettő felőle nézve tényleg kérdőjeles lehetett. Megkérdeztem miért akar riportolni, de csak egy "f**k off" volt a válasz.Veszítettek és kilépett pár másodperccel a vége előtt. Ez milyen már... így kozmetikázza a statisztikáját?
-
SloWater
tag
Lövöldözni akartam kicsit és ez fogadott:

Most két perce.
Jártatok már így?
Nekem ez az első. -
SloWater
tag
Nem tudom hogy van ez, lehet valami bug, de a saját napalmomtól meghalok akkor is a flak pro van rajtam. Másokéban vígan szaladgálok a sajátomban meg ropogósra sülök.
-
SloWater
tag
Továbbra is az agyamra megy, hogy meghalok a saját napalmomtól még flak pro-val is

-
SloWater
tag
Lyuhéj
újra van netem 25 le 4-5 fel. Szegedi csávó lettem. Közel egy hónap után van lehetőségem játszani, csak még időm és erőm nem sok akad, de azért tegnap este némi sikerélmény DOM-ban csak volt 
-
SloWater
tag
Hát gyerekek, mintha a játék megjelenése után két hónappal lennénk, olyan érzésem van ma. Az egyik szerverről bann, valami "private slot" indoklással, a másiknál, ahol délután 4 körül behívtam egy choppert és nem volt baja senkinek vele meg kirúgtak, mondván nem megengedett. Visszatértek az adminok a fel nem tüntetett szabályaikkal, vagy - ami igen ritka - túl jó voltam ma. Az elsőn még bosszankodtam, a másodikon már csak röhögtem kínomban.
-
SloWater
tag
Na gyerekek, elérkezett az idő, jövő héten költözök Szegedre a meló miatt. Jó egy hónapig nem lesz se szabad hétvégém, se netem, se időm, se erőm. Remélem nem hal ki addig a játék teljesen.
-
SloWater
tag
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
ACC Puderrosa Ranch 08, ACC Old Maps 08, ACC Littletown 08
Mind Non HC, only DOM. A Puderrosa csak Firing Range, a Littletown meg only Nuketown. Szeretek rajtuk játszani, egyiken sem futottam bele csalóba. Valami Anti Cheater (vagy Camper) Clan szerverei.
Időközben kiderült, hogy nem tűntek el, csak tegnap este a harmadik söröm után
nem jutott eszembe, hogy a filtereknél letiltottam az üres szervereket. Hozzászoktam, hogy szinte mindig tele vannak. -
SloWater
tag
Eltűntek az ACC szerverek, brühühű

-
SloWater
tag
válasz
DonThomasino
üzenetére
Látok rá esélyt, de megbízható információt még nem találtam erről. Az egy dolog, hogy megjelent hír, miszerint az Activision levédette a blackops2.com címet, de szerintem ez semmit nem jelent, a BO hivatalos oldala sem a blackops.com.
Sokat szidták, de nekem bejött a multija, a mai napig játszok vele és amellett, hogy az MW3-at kihagytam megvenném a BO2-őt.
---
Süni!
Mi a helyzet a szakadozás-wifi-125fps témával?
Időközben lecseréltem a wifimet, mert meghalt, de maradtam a TP-LINK-nél anyagi megfontolások miatt. -
SloWater
tag
Mióta megjelent az MW3 nem találkoztam egyetlen csíterrel sem, aminek igen-igen örültem. Tegnap aztán egy amúgy jó orosz szerveren Jungle DOM meccsen azt látom, hogy egyedül maradt az ellenből egyszem csávó. Csapatot váltottam, hogy ne legyen unalom és egy amios gyík rögtön leszedett
Ezek soha nem halnak ki 
-
SloWater
tag
válasz
Riccsiz_h
üzenetére
Sajna a BO-hoz kevés a proci. Két mag nem elég neki, én erősebb kétmagosat cseréltem a profilomban láthatóra a játék miatt. A videokártyáról nem tudok nyilatkozni.
Süni:
Én egy TP-LINK TL-WR741ND-vel osztom meg a netet a párom laptopjával. Azt figyeltem meg, hogy az általad leírt jelenség akkor jön elő, ha felrakom 125 FPS-re, úgyhogy vissza is állítottam. Lehet nincs összefüggés de nálam ez volt. -
SloWater
tag
Örülök, hogy nem vagyok egyedül

Amikor van net naponta 1-2 órát játszom a BK és a vályogvilla sugárzási idejében.Kijelenthetjük, hogy az MW3 megjelenésével a BO-ból nagyjából eltűntek a cheaterek?
Ha a nagy T végre áthozza a netem kiveszek egy nap szabit, veszek néhány sört és kompenzálok egy irgalmatlan nagyot

-
SloWater
tag
Elvonási tüneteim vannak, költözés miatt lassan egy hete nincs netem

Játszik még valaki amúgy közületek BO-t? -
SloWater
tag
A játék igényét a négymagos proci iránt AMD oldalról is megerősítem.
Kettővel konkrétan játszhatatlan volt.Tegnap rászántam magam és először csináltam meg a Flak Jacket pro-t.
Hasznos cucc
-
SloWater
tag
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
Mondjuk abban lehet reménykedni, hogy az MW3-hoz hamarosan megjelenő DLC-t egy dupla XP-s hétvégével dobják fel, ami esetleg kiderjed a Black Ops-ra is. Nem tudom van-e alapja az ötletnek.
A "FAST XP" szerverek nem adnak többet vagy gyorsabban, az biztos.
-
SloWater
tag
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
Türelem, játékmódok váltogatása, fegyverek és perkek váltogatása. Szerintem csak úgy képvisel értéket ha magadtól éred el. Mondjuk nekem kellett egy év mire a 15. prestige-t elértem, de én vén vagyok meg dilettáns műkedvelő

-
SloWater
tag
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
Jellemzően én is német szervereken vagyok, bár mellette előfordul spanyol, holland és orosz is. Havonta egyszer ha látok magyar játékosra utaló nevet. Anglia nálam gyakran laggol, ezt megfigyelte más is?
-
SloWater
tag
-
SloWater
tag
Én ugyan játszok, de tekintve hogy egy év kellett a 14. prestige eléréséhez komolynak nem nevezném magam.
Boldog új évet amúgy mindenkinek

-
SloWater
tag
Ha prestige 1-ben voltál és 49-es szinten akkor a prestige lépéskor történő "nullázás" kizárva. Amit leírtam ha jól emlékszem a Steam support levele volt egy hasonló problémával szembesülő játékostársnak.
Én még nem futottam bele ebbe a jelenségbe, olvass vissza ill. keress itt fórumban, hátha van megoldás.
Esetleg írj a Steam supportnak!
-
SloWater
tag
Hát ja, az aranyért meg kell küzdeni. Így 38 éves fejjel most járok a 12 prestige végén és pár hete billent át a K/D arányom pozitívba. Elverekszem magam a végééig, de az arany camo-t nem fogom feltenni. A vörös és a tiger jobban tetszik

-
SloWater
tag
válasz
albert8
üzenetére
Simán elindítod a "Play" menüponton belül. Free for All és TDM játékmódokban gyakorolhatsz a botok ellen. A ranglépés és az XP szerzés független a multitól, bár ugyanúgy működik. Fegyver és perk tesztelésére jó, meg azoknak, akiknek teljesen új az FPS mint műfaj. Állítható a nehézségi fokozat.
-
SloWater
tag
válasz
jegenye77
üzenetére
Lehet nem mondok vele újat, de nem árt valami rendszerkarbantartás időnként. Nekem volt úgy, hogy már az segített. Hetente legalább egyszer lefuttatom ezeket, a free verziót használom, az is sokat segít és mindkettőnek van magyar nyelvű felülete:
http://www.iobit.com/advancedsystemcareper.html
http://www.piriform.com/CCLEANER -
SloWater
tag
válasz
csongi
üzenetére
Hacsak nem költői a kérdés:
Multiban minden ölésért, foglalásért stb. kapott tapasztalati pont (xp) duplázódik az adott időszakban. 50 helyett 100, 150 helyett 300. Gyorsabban haladsz a prestige-ben, ha elviseled a játékben ilyenkor megszaporodó khm... problémás versenyzőket. -
SloWater
tag
Dupla XP hétvége jön!
A mi időnk szerint most péteken (28-án) 19:00-tól kedden (nov.1-én) 19:00-ig.
Szerintem ez lesz az uccsó a Black Ops-hoz. -
SloWater
tag
Nekem is vacakolt a multi, de ez segített: [link]
8,2 megát töltött le. -
SloWater
tag
Remélem kacsa, de félek nem az, és kiverte a biztosítékot:
Pepsi promo az MW3-hoz? Bizonyos Pepsi termék vásárlásával dupla xp időt kapsz a játékhoz 15-90 perc időtartamban.
Hektószámra fogják venni a lónyálat, és azzal együtt a gyorsabb fejlődést. Az Elite-t övező félelmek után egy újabb agyrém. Az ötletgazdát megtutjgatnám egy aknadeszkával.
-
SloWater
tag
Hát gyerekek, ennyi aimbotos kis csírát tán még életemben nem láttam, mint ma

-
SloWater
tag
Infó a dupla XP hétvégéről:
Pénteken (2-án, ma) 19:00-kor kezdődik és kedden (6-án) 19:00-ig tart.

Négy napig lehet küzdeni a gyors prestigeváltásért, szeressük az ilyet
-
SloWater
tag
Ha jól látom a hatodik, "Numbers" küldetésben jársz, a leírások szerint kell valami jelzésnek lenni a tetőn, annál a pontnál kell az ugrás gombot nyomni!
-
SloWater
tag
válasz
macimisi
üzenetére
Az időzítés fontos az ugrásnál, és ne túl távolról fuss neki.
Bár a single-nek én csak az elejét próbáltam ki, így nem tudom a megoldást, de érdemes neten végigjátszást keresni. Akár szövegest, akár videót. Tuti belefutott már más is ebbe a problémába.
Videós tuti van a youtub-on, nem tudom hogy állsz az angollal, a pálya/küldetés címét írd be (vagy mission 1, 2, 3 amelyiket épp csinálod) ahol jársz és a walkthrough szót.
Szöveges leírást találsz pl. itt magyarul: [link]
-
SloWater
tag
válasz
Laraxior
üzenetére
Ehhez a DLC-hez is kapcsolódik dupla XP hétvége, ahogy nézem szeptember első hétvégéje lesz az:
http://www.callofduty.com/intel/490
Reméljük ez a vastagabb, 3-4 napos verzió lesz

-
SloWater
tag
Prestige lépés volt, lehet nem kellett volna. Nyilván nincs összefüggés, de azóta a 50-80-as pingjeimből 200-300 lett. Forr az agyvizem

-
SloWater
tag
Végre találtam ma egy sentry gun-t.
Le is zúztam, megvan a Ghost Pro
A függésről:
múlt héten kaptam meg a páromtól, hogy szerinte az vagyok, függő![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SloWater
tag
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
Nem bántásból, de azt is mondhatnánk: Nice Try
-
SloWater
tag
Ez a duplázós hétvége egy újsággal szolgált. Az egyik kedvenc szerveremen megjelentek honfitársaink és szapulták egymást
Ezt soha nem értettem, mi értelme játék közben/helyett egymást gyalulni...Amúgy ha valakit érdekel, tudom ajánlani:
ACC puderrosa ranch 08
only DOM, only FiringRange, minden a játékban lévő fegyver, perk, killstrike engedélyezett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Fűnyíró topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

panda néven fut a lelkem, csak úgy osztotta a fejeseket. Ezek soha nem halnak ki?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)