Hirdetés
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ESP
őstag
http://hardverapro.hu/apro/elado_z-fang_fps/hsz_1-50.html
Annak, aki túl akar lépni a billentyűin...
-
Tsumaas
senior tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Én is tudtam. Furcsán is néztem amikor felengedett egy magyar szerverre, amikor előtte mondta valaki, hogy oda csak törttel lehet...
-
Észrevettétek ,hogy pár napja ( legalábbis nálam ) x-firen keresztül is lehet csatlakozni tört és eredeti szerverekre ?Eddig nálam csak ASE-val ment , de azt nem szeretem.
-
-
Zin
őstag
hany cd kulcsot ker a jatek?
telepiteskor is meg a multi options-ba is kell 2 kulonbozo ? -
chege
aktív tag
tudna nekem vki segíteni ha indítom a gamet akkor
Fastfile for zone 'code_post_gfx' is corrupt or unreadable. hibaüzit kapom, vkivel már volt ilyen? -
BandiHUN
veterán
válasz
Tsumaas
üzenetére
hát jaja,felvehetnénk egymást,ilyesmi...de egyébként én se értem,mi a gond a hosttal...de másnak se jobb,szerintem van mindig sok szoba,meg rengetegen sasolnak...én is végigkattintgatom gyorsan,aztán meg a refresh,majd csak beenged valamelyik szoba...mondjuk a customok váltása miatt nagyon gáz az egész az előbbivel kombinálva,mert tuti mindig más maposba tudsz bejutni,mint amelyik neked van betöltve...
meghát megy a sok birka,és nem tudod megmagyarázni,hogy úgyis csak ki fog fagyni,kidobni meg nem lehet.mert alapból látszik,hogy akinek egyáltalán van valamelyik map betöltve,az level 1,ez már rögtön elárulja,ki fog úgyis kifagyni...de tegnap sikerült kifogni egy szobát úgy,hogy mindenkinek jó volt betöltve is,és úgy nagyon jó volt!csodálkozott is a hosztoló,hogy nem szokott igy összejönni 
-
Zsubi
őstag
Valaki segíthetne hogy tudjak játszani szerveren, mert még idáig nem játszottam így és láma vok hozzá

-
Mian
aktív tag
hali!
Olyan problémám van, hogy felrakom a játékot, be is lép a menübe meg minden, de nem akarja elindítani a játékot, szóval megnyomom h solo és amikor kiválasztom a szintet nem csinál semmit és ugyanez ha a pályát választom ki próbáltam már mindenhogy, hiába nyomogatom. xp-n is ez volt a probléma, most kipróbáltam vistán és ugyanez, ugyhogy nem tudom mi a baja, rádaásul a cd sem rossz ugy néz ki, mert akitől kaptam neki megy a gépén, aztán odaadtam még 4 emberkének, és abból 2őnek ment 2őnek nem, meg nekem sem ugye :S ....nekem amd gépem van egy ati hd3650el ha ez lehet probléma, mondjuk ismerősnek intel gépen ment az egyiknek, másiknak meg nem, ugyhogy ezt is kizártam, szerintem.
Van valakinek valami ötlete?Jah, és nem mindenkinek ugyanez a problémája, valakinek fel sem rakta a gépe, megszakadt telepítés közben, nekem felrakta csak ilyen....aztán valakinek ment.

-
Tsumaas
senior tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Ügyesen rájöttél.
Be kell rakni a mapot, játék előtt. Ez akkora hülyeség. Reméljük későbbiekben ez meg lesz oldva. Meg az is, hogy játék közben is tudjunk csatlakozni.
Mellesleg én is próbáltam a host-os cuccot. Nekem sem szoktak belépkedni, pedig ha azt nézzük, hogy ha csinálnak egy szerver-t akkor pillanatok alatt tele van.
Hozzám meg nem jön senki
. Érdekes... Barátokat tudok invelni, azzal megy.
Hát szóval nem tudom.Szerk.: Egyszer csinálhatunk egy ilyen pH!-s Zombi délutánt.

-
BandiHUN
veterán
válasz
BandiHUN
üzenetére
no,ezt is tudom már
elég kacifántos dolog,de a modot(mapot) be kell tölteni előtte,mielőtt bemenne az ember.csak sajna olyan nehézkes a bejutás,hogy mire kélép az ember a megfelelőt berakni,már tele is a szoba,ráadásul megy minden birka,ha van modja,ha nincs,és marad a 4ből pl.2-3 ember...és persze utólag már nem lehet csatlakozni...pedig jók a mapok nagyon,de ez igy nagyon gáz. -
BandiHUN
veterán
1 kérdés:az miért van,hogy beraktam a mapokat elvileg a helyükre,a codwaw/mods-ba,ha hostolni akarok,ki is tudom választani a modot,megjelenik a map,viszont szokás szerint a kutya nem lép be...szopjon le a threhányarc...de viszont ha mennék olyan hostra,akinél a nálam meglévő map van,akkor már belépéskor csak zöld kockás kép van a miniatűr helyén,és ki is fagy induláskor....origival is mennek ezek?vagy esetleg már a modnál be kell tölteni előre,amilyen mapot keresek?arról már letettem,hogy hostoljak,fingom sincs,miért nem megy(1x sikerült kábé 100próbából...),de azért jó lenne játszani az új mapokon....remélem valaki tud segiteni,mi lehet a baj

-
BandiHUN
veterán
válasz
Tsumaas
üzenetére
a customcod.com-on van 45 map fent...mostmár elég gáz,hogy simát alig játszik valaki,most épp azzal szivtam,hogy letöltöttem a Pitbullos féle mapokat,erre nem játszik azokon senki,mindenféle máson meg igen
remélem valaha lesz erre valami megoldás,mondjuk nem tudom,hogy a linuxos cucc hoz-e ebben előrelépést...ami persze sehol....még a héten,ehh 
-
-
(Bundás)
addikt
válasz
balintka
üzenetére
Viszont idő után az alapfegyverek már kevesek lesznek az öléshez.
Pitbull moddal mi 12. szint környékén már felmegyünk az emeletre, én a duplacsövűért + nagypapa, a többiek a gaygunt részesítik előnyben. 
ChickenTaco-t ketten próbáltuk ki, de nem tudtuk az összes titkos átjárót kinyitni, az a sötét pince nagyon durva. Van valami pánikszoba a végén? Olyan pálya nincs ami egy nagy kocka és a ködből mindenhonnan jönnek a zombik?
-
balintka
addikt
Nekem olyan kérdésem lenne, a single utolsó zombis pályájához, hogy van annak valamikor vége? 18 round-ot túléltem, de semmi. Ez most akkor egy végtelen játék?
Persze tettem be egy lövéses cheatet, azért jutottam el eddig. de sajna örökélettel is meghalok a zombik egy ütésétől. ezt nem lehet vhogy kikapcsolni?
-
BandiHUN
veterán
ok srácok,köszi

-
(Bundás)
addikt
válasz
Pubszon
üzenetére
1, 1.1 patch fel + lanfix (longpoke kell, ez fontos, privi ha nincs)
2, Local Settings/Application Data/Activision/Codwaw/-on belül készítsd egy "mods" mappát
3, Ide másold be az új pályákat tartalmazó könyvtárakat
4, Hamachi indít a szokásos módon
5, Játékot indítod a fent említett lanfix-el, ekkor a mods-on belül meg kell jelennie az új mapoknak, launch az egyikre. Pitbull mod pl. nem fog látszódni, ehhez a régi exe kell.
6, Host, átvált zombira, majd a konzolba beír (elég a create-előnek): ui_mapname pályanév, ekkor az új pálya logója megjelenik (ha van) és indítsátok a host-ot.
pl. ui_mapname nazi_zombie_subwayNekünk mén.

-
(Bundás)
addikt
Custom zombi mapok indulnak már srácok? Tudom a megoldást.

-
Casanova*
veterán
szasztok! van olyan game mod,hogy cod4-es fegyók cod5-ben...? állítólag lesz ilyen mód. mint cod4-ben cod2-es fegyókkkal
-
törölt tag
nekem meg invalid setting to fraget ír ki mostanában a server ez mitől lehet ?
-
válasz
BandiHUN
üzenetére
Na tegnap este megoldódott a dolog.Nem a pach-el volt a baj csak egyszerüen a saját keresőböl nem lép fel a játék tört szerókra ,de még xfire-böl sem.Viszont ASE-bol simán fel lehet lépni minden tört szeróra.Amúgy 1.1 pach fenn volt.Így már végre normális pingel tudtam játszani (29-35 ) ami már baráti.
-
Pitbullos
aktív tag
JD_2020 a Treyarch sajtóreferense közölte a jó hírt a callofduty.com fórumán, miszerint a Linux szerverfájlokkal még ezen a héten végeznek. Bár mint mondta a linux verzió még csak az 1.1-es patchel lesz kompatibilis, remélik, hogy nem fog gondot okozni az 1.2-es patch megjelenésekor, amit linuxra is külön ki fognak adni.
-
Sky85
tag
Srácok! Viszi valaki a küldetést?
Ott akadtam el ahol fel kénne robbantani 3 lőszercsomagot, megprobáltam egyenként és ugy is hogy elöször mindre letetem a robbanóanyagot és egyszerre, de sehogy nem akar felrobbani.
Tudna valaki segíteni, hogy kell felrobbantani őket?Thx
-
BandiHUN
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
szerintem volt már róla szó épp elégszer...vagyis erős tipp,hogy vagy nincs fent z 1.1 patch,vagy hibás.rakd fel/töltsd le máshonnan,pl innen
-
Skyhunter
őstag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Én szinte mindennap fent vagyok PH-n (átlag 1-2 órát
),csak elsősorban olvasgatok,tanulok,hozzászólni nem sűrűn szoktam (igaz így kb 2020-ra lesz saját szerkesztésű avatarom
).
COD-sorozattól függetlenül is nagy II.VH-s fun vagyok,és bármennyire x'ar a COD WAW,a környezet és a hangulat kárpótol.(az is igaz,hogy nem vagyok pro-gamer,a noobhoz ezerszer közelebb állok.
Van egy kis játékrutinom és kész,nekem ez elég ahhoz,hogy esténként jól érezzem magam.Mit akar az ember már 33 évesen,versenyekre akarna járni?
)
Szóval többet vártam a CODWAW-tól,sokkal többet (egy kib*szott Királytigris tank mikor lesz már végre egy multis gámá-ban...?
),és tény,hogy szinte csak a hangulat meg a "Challenge"-ek miatt játszok esténként.De ha meglesz a szeród,sok-sok magyar bipsivel, (és addigra lesznek már patch-ek,modok,meg új map-ek is remélhetőleg),akkor nagyobb elánnal fogok a harcok mezejére lépni...... -
válasz
engineeeer
üzenetére
Köszi pedig olvastam vissza pár oldalt tényleg.Jók a német szerók de azért a ping 60-90 között ép hogy elfogadható.Mégegyszer big THX

-
Tsumaas
senior tag
válasz
engineeeer
üzenetére
Akkor már értem mi a gáz. Engem is ezzel dobált le folyton a szerverről. De nem csak akkor ha magyar szerverre akartam menni.
>Dragon>: Igen, virágboltival nem nagyon tudsz játszani interneten. Ez mondjuk szerintem jobb, mint a CoD4. A kampányt végig tudod játszani, ahhoz nem kell online-nak lenni, csak amikor akarsz játszani ne legyen aktív az internet. -
engineeeer
tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Magyar szervereken nem tudsz origival játszani mert crackelt az összes,majd ha kijön a linux támogatás akkor.Addig játsz németen vagy akármin azon is jó a ping.Amúgy már le volt írva párszor
-
henesa
aktív tag
Hö multi meg megy
mint az álom ! -
henesa
aktív tag
hali felraktam a VISTÁT meg a Cod 5 WaW-ot első játéknál semmi gáz de a második után ez "Unhandled exception caught" fogad ha valaki adna használható linket megköszönném kerestem sokat de nem találtam értelmes megoldást "google most persze nem a barátom"
-
Üdv !
Már kérdeztem 2X de senki nem reagál hát mégegyszer próbálkozom .:
Miért írja ki nekem egyes szervereknél hogy No or bad Challange for adress vagy vmi hasonló ? Nem modolt szerver az tuti ? Gondolok itt a magyar szerverekre.Nem virágbolti a játék.
-
Pitbullos
aktív tag
válasz
>Dragon>
üzenetére
online profilt csak eredetivel tudsz csinalni
offlinet meg nehezen es az orokke eltunik amikor valaki azon a cdkeyen belep amit te is hasznalsz
megoldas:meg kell venni a jatekot akkor sok problema megszunikwin xp nel:
C:\Documents and Settings\userneved\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles\ konyvtarba csinalsz egy konyvtarat amit elnevezel amilyen neven akarsz jatszani majd a profiles mappaba csinalsz egy active.txt filet megnyitod es oda is beleirod a nevedet elmented es belepsz a jatekba ott kell legyen mar az offline neved.
vistanal nem tudom hogy van -
>Dragon>
tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Nem neked akartam írni

-
-
>Dragon>
tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
>appdata>Local>Activision>CoDWaW Idáig megvagyok és itt mit kel tennem ha profilt akarok csinálni?
-
Szevasztok ! Nekem az lenne a kérdésem ,hogy néha kiírja a játék mikor egy szerverre akarok csatlakozni , hogy .: No or bad challange !
Ez most mi ?
Más már van akinek elindult pl ma is a szerverük az hogy lehet ? Windfos alapú lenne? -
BandiHUN
veterán
válasz
Skyhunter
üzenetére
háááát...szeró még nincs,mert nincs linuxos szerveroldali csomag...de állitólag lesz hamarosan!(ja,hogy ezt már 2 hónapja is mondták?
odaseneki,az 1.2 patchra is csodát igértek,erre csak februárban lesz,és lósz...t se fog érni,1.3 meg majd nyáron esetleg,szerintem...
) mostanában cod4-es klánosdiban utazok,új csapat,új emberek,új remények....de természetesen a szerver ugyanúgy meglesz,ahogy gondoltam,csak a csapat már közben alakult....weboldal lesz,jelenleg még csak alapok,de lesz cod4 pub szerverünk is,ha minden igaz,tevezek természetesen statisztikát,stb.egyébként nem semmi vagy,hogy 2 havonta erre nézel
tulképp mire is kellett neked a cod5?ha már ennyit utaztál érte...azt hittem,a legnagyobb fan leszel,nomeg hogy majd nyomjuk együtt,hát ez nem jött be 
-
BandiHUN
veterán
válasz
antento
üzenetére
http://cdgalaxis.hu/PC/15873/call-of-duty-5-world-at-war.html ezzel könnyen megcsinálhatod,ha jól sejtem a problémád...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
antento
csendes tag
Valaki tudja hogy hogyan kell megcsinálni multira a call of duty 5-öt ???? aki tudja az segítsen kösszi előre is
-
sztomi89
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, multiznak cod5ben felraktam a játékot, 1.1es patch felment, friss vista, legújabb driverekkel... és kidobja ezt az "Unhandled exception caught" ot olvastam, h hangon kell állítani, de állítottam ugyanúgy maradt...olvastam hogy profilt hol kell létrehozni.. meg hova hozza létre, onnan kikellet törölni a többit.. és csak a sajátot meghagyni.. Ez kb 2x bevállt, de most meg már nem...:S

Ha van vkinek vmilyen építő jellegű tanácsa, azt ne tartsa magában! Köszönöm!

-
BandiHUN
veterán
válasz
antikomcsi
üzenetére
mondjuk elég hülye dolog,hogy single-ben végig kell vinni a zombihoz,amikor multiban eleve sokkal élvezetesebb,és alapból lehet úgy is neten nyomni,hogy egy percet sem töltöttél single-vel,ez igaz akármelyik mapra is coopban,vagyis max az cumizik,akinek nincs netje...dehát az emberek 99%-a elsősorban netre vesz cod-ot.

-
BandiHUN
veterán
alapvető probléma tippem szerint:nem eredeti
ezesetben(persze az alap tanácson kivül:meg kell venni...) egy új serialra lesz szerintem szüksége,1 kódra csak 5 profilt enged,de lehet,hogy tiltogatják is már keményen a generált keyeket.originél nem hallottam ilyen gondról még.az 1.1 patch sem árt,ha fent van. -
BandiHUN
veterán
válasz
antikomcsi
üzenetére
ahogy lement a felirat,akkor jött volna a zombi,gondolom kiléptél...de elvileg nem kell,hogy számitson,mert a single player-nél,ahol ki tudod választani a pályákat,ott kell lennie legalul a nazi zombinak,természetesen van offline is.csakhát egyedül elég gáz,sokáig nem jutsz.igaz multiban meg iszonyat unalmas kivárni,mire jön mondjuk a 13.szint,ott kezd érdekessé válni társak milyenségétől,fegyvertől függően...
-
No-kia
addikt
hello! az mitől lehet hogy ha rámegy haverom hogy new game és megkérdezi a nehézségi szintet , kiválsztja és visszalép a főmenübe, nem indítja el a játékot vkivel volt már ilyen?
-
antikomcsi
veterán
Sziasztok!
Azt hiszem én valamit félre értettem a játékkal kapcsolatban.
Ma végre volt egy kis időm, így ki tudtam tűzni a vörös zászlót, és vége is lett a játéknak.
Én azt hittem, hogy a single rész vége felé lesz olyan zombis pálya, de nem lett. Na, hogy is van ez gyerekek? Hol tudom megnézni, hogy milyen is az a zombis móka? Vagy csak multiban van?
-
BandiHUN
veterán
persze,hogy q3 motor,ezért is okoznak annyi gondot a csalók...hiszen már a q3-hoz is lehetett pályákat és modokat csinálni,a rosszfiúk kezében van a fejlesztőkörnyezet már régen,de minden egyes cod-hoz a biztonság kedvvért kijön ugye a map-mod tools hivatalosan...márcsak ezért is nem fog a cod sorozat érdemben előrelépni,amig nem cserélnek motort.mondjuk ennél szvsz nagyobb kár,hogy emiatt a motor miatt,nincsenek interaktiv terptárgyak,nyitható ajtók,szétlőhető pályaelemek,kilőhető üveg,lámpák,menet közben akármi hatására megváltoztatható map.
-
LLKobe
veterán
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Nemmondod hogy ez Q3 motor?
-
Dr. Romano
veterán
Nemrég kezdtem el a játékot. Így csak a grafikáról tudok nyilatkozni, ami szerintem eszméletlenül jóra sikeredett. A COD 4 is szép volt, de ez übereli...
Hihetetlen mit ki nem lehet még hozni a Quake 3 ősrégi motorjából... Kíváncsi vagyok lesz e még rá épülő játék.
-
Dani '85
csendes tag
Sziasztok ha valakinek van kedve COD 5 zombizni az vegyen fel xfire ön és megbeszéljük!
Gyertek mert jó !
nevem bdany -
Pitbullos
aktív tag
válasz
engineeeer
üzenetére
hat igen a net tele van eredeti cod5 kel mindenki arulja koztuk en is

-
Pitbullos
aktív tag
Egyre többen kérdezik, hogy vajon mikor jön már végre az új javítás a Call of Duty 5 játékhoz. Nos, a PC-sek most kicsit dőljenek hátra, hiszen még várniuk kell egy picit, azonban a konzolosok ismét örülhetnek, hiszen az 1.1-es után hamarosan jön az 1.2-es patch, amelyben az alábbi listán található dolgok kerülnek majd kijavításra.
* Számos gyors és TU javítás (javarészt multiplayer pálya javítások).
* HTTP átirányítás.
* A dedikált szerver újracsatlakozik a master szerverhez index újraindításko
* Fast-XP "Power Servers" probléma.
* Szerver azonosítás probléma.
* Cg_drawFPS a multiplayerben.
* Cg_fov alapból visszaállása 65-re halál után.
* +connect parancssori probléma.
* Váltakozó klánelőtag színek (többször a barátot is ellenségnek lehetett látni)Ez első ránézésre is karcsú, de nem kell megijedni ugyanis ez csak amolyan átmeneti frissítés lesz, hiszen a készítők inkább az 1.3-as patch-et kívánják komolyabbra alkotni. Ez most amolyan quick hotfix lesz még február elején. PC-sek kicsit később nézzetek vissza és megtudhatjátok hol is tart maga a PC CODWW patch.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crimson Desert
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Thrustmaster t300 Ferrari (21hó garancia)!
- HP EliteBook 650 G9 / i5-1245U / 32GB RAM / 512GB SSD / Garanciás / Hibátlan
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

akkor lehet csak valami karbantartás volt...
De most működik tökéletesen 
ha nem,akkor lehet,hogy másik keyre lesz szükséged....

Hozzám meg nem jön senki
Hát szóval nem tudom.
elég kacifántos dolog,de a modot(mapot) be kell tölteni előtte,mielőtt bemenne az ember.csak sajna olyan nehézkes a bejutás,hogy mire kélép az ember a megfelelőt berakni,már tele is a szoba,ráadásul megy minden birka,ha van modja,ha nincs,és marad a 4ből pl.2-3 ember...és persze utólag már nem lehet csatlakozni...pedig jók a mapok nagyon,de ez igy nagyon gáz.

Pitbull moddal mi 12. szint környékén már felmegyünk az emeletre, én a duplacsövűért + nagypapa, a többiek a gaygunt részesítik előnyben.

Pedig amikor én kerestem választ mindenhol azt írták nem mennek, itt se leltem infot. 
).

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)