Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pitbullos
aktív tag
egy kis segitseg linux szervereseknek custompalyak hasznalatarol
a palya minden fajla megy a mod konyvtaraba ez meg nem jelenti hogy minden palya mukodik is
10 bol 4 mukodot nalam
a cod4 es custom palya hasznalat itt semmit nem er
ebbol is kiderul mennyire pocsek munkat vegeztek a fejlesztok
-
SystemRoot
őstag
válasz
Casanova*
üzenetére
cod4ben sem kellett hozzá progi, sztem itt sem kell, bár amikor én nyomtam az 5öt akkor még nem tudtam felvenni demót...

cod4player meg szar mert csak alapmodal játszik vissza nem tud promodban. bár az ember ugye kénytelen használni mert a tekerés kissé fontos.
szerk: már leírták itt fentebb, /demo demónév
-
-
Casanova*
veterán
szasztok! cod5 demót mivel tom megnézni?? nem találtam hozzá progit..
-
BandiHUN
veterán
az 1.3 patch kicsit gyorsabb letöltéssel...

-
-
Bordoi
őstag
Uraim a crack és warez dolgokat kerüljétek mindenképpen.
vigyori78 Próbálj meg légyszíves kevesebb szmájlit használni.
-
Pitbullos
aktív tag
valaki mondja meg hogy a francba inditom el a custom pályákot a linux szerveren
már mindent megprobáltam moddal ace és extrem el és mod nélkül is de sehogy nem müködnek

-
johniee
senior tag
válasz
juliabrilke
üzenetére
Ó Már hányszor...

-
johniee
senior tag
Sziasztok! Újraraktam a gépem és nem megy multiban a játék

XP SP3, stb, CoD+1.2 Patch...ezelőtt ment rendesen, most meg bedobálja hogy kér Online profilt
szerverhez csatlakozásnál is XFire-ből ment, most meg elindul, aztán bedobja az Online profil című mesét 
[ Módosította: Bordoi ]
-
fsb1000
nagyúr
Üdv!
COD4-hez megcsinálták a MP_HARBOR map-et.
COD5-höz is létezik? Esetleg a többi régi CODUO-s mappok?Van erre remény? (jó lenne egy konverter....)
Próbáltam játszani mindkét gaméval multiban és a COD5 lefáraszt 1-2 óra alatt az egyszerű de széttexturázott pályájaival.
Szép... tán a játékélmény is jobb, de mégis a CODUO szinte "üres" mapjain jobb volt játszani akár egész éjszakákat. -
bishoplogan
senior tag
válasz
SystemRoot
üzenetére
Azért nem nevezném annak a Treyarchot. mert azért vaslamit csak tudtak alkotni. Pl. a népszerű zombi módot. De tény hogy az Infinity ward sokkal jobb munkásoknak bizonyulnak
-
SystemRoot
őstag
-
Pitbullos
aktív tag
válasz
SystemRoot
üzenetére
amatörök meg az fsp világába terach bandája
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Pitbullos
aktív tag
Cod5 1.3 patch megérkezett
Egy ujabb kis méretü(61 mb) frissités érkezett a cod5 hoz ami további hibákat javit ki a játékban.
Javitasok:
* /record and /demo enabled in MP.
* Server Log File improvements, including:
o Team Names on Kill loglines.
o Round Win and Loss. o Timestamps.
o Additional action logging (took flag, destroyed headquarters, planted bomb, etc).
* Improved sound initialization for Vista - fixes loss of sound for audio devices set higher than 16 bit 48000 Hz.
* Screenshots no longer overwrite each other.
* Tweaked autobalance on select game modes.A patchet a honlapunkrol tölthetitek le:[link]
-
Hunnia
tag
Már megvan, felis raktam az 1.3-ast.
-
Hunnia
tag
Hali,
irja a játék, hogy új patch van, de a honlapon semmi újat nem látok.
-
Pitbullos
aktív tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
mod nelkul mennek a mappok azt mondtam a hostingosok de nekem mod ala kellenek.
a zombi mod azert nem megy mert a cfgk a modhoz at vannak irva nem szabvanyos cfgk lasd az acenal /set ace_mitoen es az extremnel set ex_mitomen bekezdesel vannak a parancsok es azok adjak meg a modnak a parancsokat hogy mit es hogy csinaljon nekem elindult a mod a zombix de csak a skinek es par hang mukodott es tdm be ment atlagos jatekkal -
BandiHUN
veterán
válasz
Pitbullos
üzenetére
ez most jó kérdés,mi lehet a gond...láttál már valahol működő linux szervert mappal?nem lehet,hogy amik vannak fájlok a maphoz,a linux alá nem elég?nekem ez a bajom pl.a zombi moddal is,igaz nem letöltött,hanem azzal próbálkoztam,amit csatlakozáskor szedett le a gém,de az multiplayerben meg sem jelenik a modok között,csak a singleplayer/coopban,és ott sem indul el...linuxon is kell mod a custom maphoz?
-
Pitbullos
aktív tag
na ugy néz ki én is segitségre szorulok a cod 5 el
a problémám a következö:
linux szerverem van és nem müködnek a custom mappok egy moddal se.
a pályák az usermapsba bent vannak és a mapp iwdt a modba is bemásoltam amelyiket használom és amikor betöltöm egyszerüen leál a szerver hol ujra kezdi az alap maprotatiot hol meg lefagy egészen.
linux szervereseket keresek ha tudnak segitsenek.
ja és minden pályával ezt csinalja probalt modok : ace5,extreme,pitbull warfare
-
BandiHUN
veterán
válasz
Gyuri27
üzenetére
sajnos azt mondom,az fps-centralnál ne...
kevesen vannak,kábé 3an,msn-en alig elérhetőek,mondhatni még én segitek nekik...
most pl.cumizok,mert lazán bejelentették,hogy szabin van a linuxos,ne is álmodjak szerdáig a tört szeróról,de akkor is kiváncsi leszek,mit alkotnak...10 napja él a szeró,és helyből volt másfél napos kiesés,mert a szerver nem futott,el-elindult pár mp-re mindössze,kezdésne meg az ftp nem engedett be 1 napig,igy volt szerver,de mégsem...totalhosting,clans.hu egész jó lehet... -
Gyuri27
félisten
Gyerekek hol érdemes egy baráti pub szerónak valót bérelni?
-
Tsumaas
senior tag
Segítsetek már létszíves, mi az a konzolparancs amivel tudok egyedül is zombi mód-ba játszani?
-
Tsumaas
senior tag
válasz
zoleeeeeee
üzenetére
Lehet, hogy az a baj, hogy tört a játék. Próbálj meg leszedni egy másik verziót. És ha azzal is rossz akkor a gép a hibás nem a játék.
-
zoleeeeeee
csendes tag
Sziasztok.
Valaki tudna nekem segíteni ? Megvan már kiadás óta a játék viszont azóta mikor tölti be a mapot indig feket kép és csak a tálcán tudom megnézni mér dob kis éa az ablak neve az hogy: Directx error. Viszont legújabb driverem van legújabb dx meg minden, mégis meghal a játék. A gépem simán bírja meg minden de mégis, nem tudtam semmit se csinálni. Valaki nem tudja rá a megoldást ? A játák tört, 1.2-es patch fenn van.
Pls segítsetek !
Köszönöm előre is.
-
-
Pitbullos
aktív tag
válasz
johniee
üzenetére
tobbszor is lehet csak meny mashova es csereld le a fegyvert masra aztan vissza es megint veszel csak vigyaz orokke az elsodleges fegyvert csereld mert ha amasodlagost csereled akkor megmarad az elso es nem tudsz venni le a falrol ugyanolyat csak loszert az elsobe.
a hangartyanal kell a record soundnal bekapcsolni es hangeron allitani nekem igy jol veszi a hangot a frapsnel is ez van ha nem allitasz a hangkartyan nem veszi a hangot nekem alapbol le volt huzva mindig mikor uj rendszert tettem fel
-
Tsumaas
senior tag
-
Pitbullos
aktív tag
válasz
johniee
üzenetére
ha jol nezem a zombi gun moddal vitettek
vagy tevedek?
egy ujabb extra a kovetkezo verziombol rocket railgun[link]
most hogy ilyen eross lett es raketat lo ki de meghagytam egy tuzelesi lezer effektet hozzadtam a raketa robbanasi es tuzelesi effektet, ki csereltem az idegesito lezer hangot aszem a ladaba hagyom es leveszem a falrol h azert ne legyen annyira konnyu![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BandiHUN
veterán
válasz
bishoplogan
üzenetére
végülis igazad lehet,de az a post már 2007 decmberi

-
johniee
senior tag
juliabrilke, én és egy haverom nemrég fejeztük be a zombizást
Kissé elénk "folytak" a zombik a végére, meg volt, hogy beszorultam 2 társam közé 
-
apollo12
veterán
helo
azt megkérdezhetném hogy miért nincs hang a játékban
wivdows vista bussines operacios reendsuer -
BandiHUN
veterán
válasz
Pitbullos
üzenetére
ti legalább örüljetek...ma kérdezem,hogy mi a fene van már a törttel,mert 2 napja van más szolgáltatóknál,erre az fps-central válasza:"ne haragudj már,szabin van,aki ért hozzá,szerdán már lesz jövőhéten..." gyerekek,senki ne válassza ezeket,ha nem muszáj...ha nem lett volna ez az extra akció a cod5 szeróra,én is mást választok,a 3 hónap után tipli lesz.
más miatt is kivan már a tököm velük... -
Pitbullos
aktív tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
xfirebe sirnak meg anyaznak aztan torlom oket es le van tudva
amig a btd zombi ment a szerverunkon tobb mint 200 bannt osztottam ki a ban txt akkora lista lett
abbol voltak jumpolok csalok buggerek es anyazosok csak a buggoloknak es jumpereknek ment felszolitas a tobbinek azonali bann majd levettem a modot mert minden hulyet vonzott. -
Hát a mi szerverünkre nemrég került fel az ACE Mod és mindenki szereti nagyon.Pitbull laza vagy ,hogy banolsz 2. felszólításra

Nem sírják tele a fórumot ? -
Pitbullos
aktív tag
elindult a cod5 szerverem costum palyakkal es a felkesz pitbull modommal.
mindenkit szivesen latunk amig kulturalt korulmenyek kozott tud jatszani.
a mindenkibe benne vannak a viragboltosok is
a mod nem mukodik meg rendesen mert a szerver meg nem kezeli jol igy sok extra nem mukodik de remelem hamarosan javitjak.
[PIT]Pitbull Pit&Ace Mod server(costum maps, modified weapons, new skins)
Server IP 84.2.39.245:29006 -
BandiHUN
veterán
válasz
Pitbullos
üzenetére
ez ok is,csakhát 2 db szerver van az egész eu-ra,1 az usára,de azon 600-as pingem volt
tegnap alig tudtam bejutni igyis.egyébkéntis nonprofit a cucc,mégcsak reklám sincs a srác oldalán,csak egy fórum.bug meg nem volt szerintem már most se,max én máshogy állitanám be az erőviszonyokat...és egyébként is kerestek tegnap is admint a jump miatt,de sehol senki...50x szarabb volt a novemberbobby,amikor teljesen legálisan már le lehetett szedni,én annak is örültem,hogy elindult...remélem haladnak vele
egyébként most már azért is motivál a dolog,mert mostmár fut a szerverem,és csak lenne valamit jó nyomatni,főleg úgy,hogy egyelőre nincs törés se,nem sok magyar van amúgysem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 512GB Teljeskörű garancia
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
10 bol 4 mukodot nalam

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

csak viccHa segítek másoknak az is baj?Nem tudtam,hogy nem lehet ilyet belinkelni??A szmájlik mennyísége is meg van határozva?Nem szívózok csak kérdezem!

most pl.cumizok,mert lazán bejelentették,hogy szabin van a linuxos,ne is álmodjak szerdáig a tört szeróról,de akkor is kiváncsi leszek,mit alkotnak...10 napja él a szeró,és helyből volt másfél napos kiesés,mert a szerver nem futott,el-elindult pár mp-re mindössze,kezdésne meg az ftp nem engedett be 1 napig,igy volt szerver,de mégsem...totalhosting,clans.hu egész jó lehet...