- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- moonlight115: Privát, oh!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Quake III. , ahogy nekem kezdődött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Möhe
addikt
-
Tomekk.
aktív tag
válasz
Atomgeszi #19000 üzenetére
Az lenne az ideális, de múltkor próbáltam a WaW multi bétát és nagyon frusztráló volt, hogy nem bírtam lelőni senkit, single játékokban tökéletes a kontroller, de multiban esélyem sincs, nem értem, hogy tudnak olyan gyorsan leszedni, mintha PC-n tolnák néhányan komolyan. Meg ugye nincs ingyen a multi se
Szal a #18994-es hozzászólásban a 2. és 3. pont még él
-
gyerpi
aktív tag
válasz
Atomgeszi #12247 üzenetére
Mondjuk a cod 2-ben volt ilyen gondom, ha játszottam valami idegen szerveren ahol valami más mod volt feltéve és felmentem valamelyik kedvenc szeróra és ezt írta ki nekem is. A main mappából minden fajta modot kitöröltem csak az alapot hagytam benne és úgy működött viszont ha alap játékkal azt csinálja akkor passz. Ja és volt a cod2-höz valami mod kitörlő program nem tudom van a 4-hez is.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
Atomgeszi #12230 üzenetére
Persze:
Felteszel egyet. Miután feltetted, a sérülékeny szolgáltatásokat nem kell engedélyezni rajta. Viszont! Tűzfalon és routeren ki kell engedni - típus függő.
Eztán join an existing network.
Felső kill-kill jelszó 1Na itt vagyunk néhányan (ma nem, de holnap ismét leszünk).
A Servert általában én szoktam csinálni, mint dedicated server - mert kell hozzá egy okosság, amit szükség esetén emailen el tudok küldeni (vagy msn-en).
Ha további info kell, akkor vegyél fel MSN-en.
-
danati
senior tag
válasz
Atomgeszi #12059 üzenetére
CoD2 be én is nagyon sokat jumpoltam már minden mapot kívülről fujtam
Tudok Cod4 hez is 2 jump szervert de azokba csak eredeti gameval lehet belépni.
Szal én nem sok mindent érek azokkal a szerókkal de te hátha
78.143.19.46:28196
72.5.86.155:28960Amugy azért lenne szükségem jump modra mert a szerómra fel akarom rakni.
-
viktor82
őstag
-
kerlac
őstag
válasz
Atomgeszi #10262 üzenetére
köszi, kipróbáltam, bedaráltam 5-t toltam neki az airstrike-ot, majd 7 után kaptam helit, de én azt hittem én lödözhetek majd belőle, de semmi, nyomtam a gombot, jött heli, én meg lent daráltam csak tovább (igaz 12-ig eljutottam egy élettel). de amit heli lelő, azért én kell pontot kapjak nem? mert vagy nem lőtt le senkit vagy mégse enyém volt, vagy nemtom...
-
BandiHUN
veterán
válasz
Atomgeszi #10007 üzenetére
ezért szeretnek... valamibül meg kell élni,ha már nem fiatal az ember,ki mire szakosodik.rettegjetek,mert c4-et még csak 1szer robbantottam próbaképp,de majd lesz nemulass
egyébként ilyen is kell.van,aki kése,van,aki sniperkedik,van,aki kézifegyóval virtuóz....én jobbhiján robbantgatok,ez még megmaradt régről,a duke nukem3d-s időkből...csak ott nagyobb poén volt az ajtó mögötti gyógytáskára tenni
egyébként nem rémlik a fejes dolog,de ha te mondod....1lövésből általában eltalálni se szoktam senkit,nemméghogy fejes,max nagyritkán sniperrel...
-
-
ent
őstag
válasz
Atomgeszi #9331 üzenetére
Ezt a hsz-omból olvastad ki?
Skacok, 2 napja mindenki meghülyült itt? Ezeket a ki kit vágott ki, meg ki mire jogosult, meg milyen szar voltam tegnap a szerón meg ezek kombinációja dolgot hanyagolni kellene. Beszéljétek meg PÜ-ben vagy kénytelen leszek lemenni óvodás szintre és moderátort hívni!
Inkább beszéljünk Andrish pingjéről!
-
athomi
veterán
válasz
Atomgeszi #9171 üzenetére
Mondjuk ezzel nem értek egyet, nem túl elegáns megoldás, hogy kidobsz vkit találomra, mert nincs hely. Én soha nem dobtam ki senkit a szerveremről csak azért, mert nem fértem be. Ráadásul az ilyen kick-eléssekkel elég beteg törzsvendégeket lehet csődíteni a szeróra, aki aztán csakazért is visszamegy bindelni, anyázni...
Általában meginformálódtam ki az aki specbe elidőzik, majd kidobtam. Egyébként ASE-val lehet olyat, hogy magátol csatlakozik, ha van egy szabad hely.Sztem nem nagy dolog 10 percet várni.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Atomgeszi #9205 üzenetére
ráérintem néhány portra...hogy tuti ne legyen felismerhető pc-ről.persze előtte majd formázom meg ilyenek,az ördög nem alszik...tényleg nincs kedvem akár hónapokig nyűglődni.fura,hogy látszólag jó lenne,de minden hosszadalmasabb lemezműveletbe belefagy(pl.install nagyobb gém,másolás...),a hdd led ég folyamatosan,és csak resetre éled újra.no meg lassan pörög föl gépbekapcsoláskor néha,volt olyan,hogy fél percig csak a detecting ide drives volt kint.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Atomgeszi #9171 üzenetére
azért ez sem kell,te sem fizetsz,az emberke sem volt ennyire durva,tehát Te se keltsd a flame-t pls...te sem vagy benne a kemény magban tudtommal...és azok sem reagálnának igy.ha meg hari vagy rá,akkor fegyverbe,hátha összefuttok a gémben,bosszuld meg
de itt semmi helye az öldöklésnek...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Atomgeszi #8790 üzenetére
hát pont a Crossfire volt megen..4en voltak ellenünk...2 kör alatt megnéztem hol vannak(mivel csipáztak így ott voltak legközelebb is) a 3. körbe leszedtem 3at..a kövi körben UAV és mind a 4et leszedtem és mindet ugy hogy egy helyben ált meg gugolt
Valamilyen szinten valóban jó NÉHA de ez a szero ugy volt jó ahogy volt...
-
deedee
őstag
válasz
Atomgeszi #8039 üzenetére
azon már túl vagyok,a tankok+katonák megvan,most egy ház tetejéről "letávcsövespuskáztam" egy gonosz kopasz mukit és most 20 percem van míg jön a felmentősereg és rengeteg ellenség van....Lapulok és beválik egy darabig,de aztán kutyák is jönnek és elszabadul a pokol....Talán szerezzek egy géppityut egy hullátol és inkább azzal osszam az ellent,mint a távcsövessel?
asszem normál fokozatban viszem...Pontosabban a 2. szinten...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Íme az új Android Auto!
- Kuponkunyeráló
- Minecraft
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 CFI-1216A lemezes PS5 eladó
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Silverstone st1200-pts tépegység
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, Garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Érintőkijelző, I7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garan
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W