- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SystemRoot
őstag
válasz
Sirandrish #20995 üzenetére
Nem az 1%ról beszélek, csak te még azt is megkérdőjelezted, és most nagy nehezen elismerted (bár nem bevallva, csak némán) hogy ezt anékül tetted hogy utánaolvastál volna. Én mondtam hogy mire gondolok, sztem valahogy tisztábbnak folyékonyabbnak érződik a játék 250 fps-el, és így jobb játszani. Sosem mondtam hogy az 1% miatt érdekelne a dolog.
A cfg-nek továbbra sincs semmi köze a dologhoz, én azért használom rondán mert így jobban látni sztem, de ezt is elmondtam már. Az pedig csak hozzájárul a dologhoz hogy most nincs pénzem 285GTXre hogy 250fpsem lehessen max grafon.
szerk:
(#20999) Sirandrishezt írtad: "egyébként az IW nyilatkozta hogy sikerült elháritaniukaz fps-ből eredő különbségeket..akkor most van egy pro játékos (akinek a fél játék nincs is meg annyira butitja a grafot) meg vannak a fejlesztők..hm..kinek higgyek kinek higgyek...hát nehézügy..talán a fejlesztőknek...igen.."
ha nincs fps-ből eredő különbség az azt jelenti hogy tök mind1 milyen fps-en játszol ugyanaz van. Én ismerek ilyen játékokat egyébként, ahol rendben van a motor és tényleg 100fps=400fps-el. komolyan.
Namost akkor hogy is van ez, mégiscsak számít az fps? vagy a 333fps az valami hiper kivétel?(ja és 500fps is tiltott, szal az is kivétel akkor gondolom)
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- További aktív témák...
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Apple Watch Ultra hibátlan 2026.08.06.MM jótállás
- Intel Pentium Gold G5420T Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest