Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsroli
senior tag
26 slotos, de sajnos eléggé pang. régen népszerű volt, de kupát rendeztünk és addig le volt zárva, sajnos ezalatt elpártoltak a játékosok. igyekszünk újra benépesíteni

-
kovacsroli
senior tag
Hello!
Újra megnyitottunk, only carentan SD, 2x25 kör.
1 csipa, 1 soti
193.138.125.87:29029 -
kovacsroli
senior tag
Hello!
Újra megnyitottunk, only carentan SD, 2x25 kör.
1 csipa, 1 soti
193.138.125.87:29029
-
kovacsroli
senior tag
Hi!
Nincs valakinek egy már nem használt org kulcsa? A dvd nem, csak a key érdekelne

-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok!
Nagyon gyors helpre lenne szükség.
CoD2 szerverünket valaki folyamatosan feltöri a mai nap folyamán most vagyok túl a 3-on. Rcon azonnal változtattam, csak én egyedül tudtam, ennek ellenére megint idióta console üzenetek jelennek meg, majd killserver, a szerver neve pedig az alábbira változik: FELTÖRVE BY: NEGA^^
Valamit tudok tenni ez ellen?
-
kovacsroli
senior tag
Hali!
GV script van újabb mint a 7.2? Mert frissíteni szeretném, de sehol nem találok újabbat.
-
kovacsroli
senior tag
Hali
Demo-hoz valami program van, amivel pl bele lehet tekerni és hasonlo?
-
kovacsroli
senior tag
Nemtudjátok hogy ezt az Awaiting connection-t hogyan lehetne megbuherálni hogy ne számoljon el 5ig..?:S
-
-
kovacsroli
senior tag
ja és killcam

-
-
kovacsroli
senior tag
válasz
kovacsroli
üzenetére
azt írja amikor bemennék, hogy nemtudja leszedni ftp-ről, vmi gond van
-
kovacsroli
senior tag
-
kovacsroli
senior tag
Körülbelül 1 hónapja bérlünk egy 18 slotos szervert ami pub és war szerverként is szolgál. Nagyrészt mindent sikerült beállítanom, egy dolog azonban kifogott rajtam. Pam mod fut a szerveren ami SD-ben csak 2x10, összesen 20 kört enged játszani, majd restartolja a mapot. Átírtam a roundlimitet, a scorelimitet cfg-ben, konzolban és szerverkezeleő programmal is, de nem hajlandó megadni magát, pam nélkül sikerül a 2x25 kör, de a pam nem reagál rá. Másik dolog, hogy amint írtam ez egy war szerver is, ha CB modra állítom teljesen jól működik, de ha visszaállítom pubra, az összes addigi pub beállításom elveszik, mint teamkill, balance, sniper és shotgun mennyiség stb. Ezeket a problémákat nem tudom sajnos megoldani. Igen, miért nem veszem ki a pam mod-ot? Azért mert pam alatt sokkal letisztultabb a kép, nincs pályafüst, háttérhangok stb.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Steam Deck 2023 64 GB - MAKULÁTLAN + EXTRÁK
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Apple iPhone Air - Black - 512GB - Újszerű - ALZA Jótállás: 2028.09.28-ig
- HP EliteBook 650 G9 15" Laptop! I5-1245U / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nekem valahogy a pub moddal megegyező kéne, csupán annyi változással hogy 2x25 kör legyen