Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 💣 BLACK FRIDAY a lapcsaládon: ma akár 20%-ot is jóváírunk a vásárlásaidból! 💰
- Smidt múzeum
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Alfa, inkább omega az...
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
pr1mzejEE
addikt
Az a helyzet, hogy ez a g35 iszonyat jó füles. Az én hülyeségemből lett baja csak.. Most néztem árgépen, hogy csak 1-2k-val drágább a steelsound-nál, szóval, akkor inkább veszek még 1 ilyet, ha más lehetőség nem lesz.
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Ice!?
őstag
van pár. és nem csak a cod mappában.
TheSilencer: üzletelhetünk. van pár (banolt, hála a vérpistiknek.) origim. megkapod őket a black opsért cserébe.
amúgy hardverapron is lehet néha találni jó áron. én itt vettem anno 1500pénzért. csak nem minden újonccal kell üzletet kötni.
-
pr1mzejEE
addikt
Jaa értem. Nem akartam eladni, mivel gondoltam olyan állapotban van, hogy senkinek sem kell. (szakadt kábel, logó, félig szétszedett oldal stb)
De hát volt egy elvetemült ember, aki még ezért is képes volt fizetni nekem. Hidd el nagyon ratymaty volt az egész. Meg már nem is szól úgy, mint régen.Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
DJ WOKKY
addikt
nincs gond a kihajtással. én anno olyan konfiggal játszottam, el sem hiszem magam sem. A jó öreg 6600 Gt (agp, 128mb) húzta a hátán a játékot (cod2)
a sok szerverrel van "baj". Na hátha majd eccer gyerekek Jó éjt mindenkinek
szerk.:
Kassadin látom haver te sem tudsz aludni[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
Hogyne, amíg volt origi cod2-m. Legjobb szervernek tartom, rengeteg skilles ember jár fel, sok lan játékos is megfordul, rengeteget lehet fejlődni szerintem.
Amúgy a játszott órák száma is csak statisztika. Rengeteg múlik azon hogy melyik szerveren játszol, kikkel(!) warozol, mennyit tanulsz tőlük, stb.
[ Szerkesztve ]
-
Neró
őstag
Szinte azonos gépigénye van mint az MW2-nek de mégis rosszabb a grafikája. Az én meglátásom szerint kevesebben is játszák, nem annyira felkapott mint az utódai. A másik szempont, hogy nekem nem tetszik így "szerintem" rosszabbul sikerült az előzőknél. Nem mintha azokért is rajongtam volna - kivéve CoD1, CoD2, CoD4, CoD5.
Bár már a CoD5 sem tetszett annyira.
[ Szerkesztve ]
| www.diablohungary.hu
-
Neró
őstag
Igen szerintem is. Csak sajnos elszaporodtak a csalók. Biztos osztódással szaporodnak mint a baktériumok.
Amúgy, nem tudom láttad e az új Battlefield 3 12 perces GamePlay videóját, hát meg kell mondani ez azért odaveri a mostani CoD-okat.
| www.diablohungary.hu
-
Neró
őstag
Én személy szerint azért szeretem még mindig a CoD2-őt meg a 4-et is mert nincs túlbonyolítva, azonos fegyverek vannak (bár a 4-ben ez már változó, rangtól függ) és lehet taktikázni warokon meg akár pubon is. Nem az határozza meg, a skilled, hogy mennyit fizetsz vagy, hogy mekkora a rangod. 2-nél csak játszol és kész. Ráadásul a pályák is elég jól össze vannak rakva.
| www.diablohungary.hu
-
Neró
őstag
Igen ez így van! Egyik barátomnál sikerült kipróbálnom mind a 2-őt. MW2 még annyira nem is volt rossz de már ott is voltak érdekes dolgok mint az, hogy egy bizonyos "emberre" csatlakozol és ha laggol akkor laggol, ha meg szerencséd van akkor játszani is tudsz.
BlackOps-ba meg vannak jó újítások de nekem pl. a grafika nem nagyon jön be, pedig a videókba elég jól nézett ki. Tehát mind a 2-nek van egy vagy több kisebb nagyobb hibája ami nem kéne oda.CoD2-ről meg annyit, hogy - "A kevesebb néha több."
[ Szerkesztve ]
| www.diablohungary.hu
-
pr1mzejEE
addikt
Eladtam a gépem még télen, mostanában fogok összerakni egy újat. Nyár elejére kb és megint elkezdek játszani. Azt hogy milyen szinten, majd az idő eldönti
Van most egy iszonyat lassú laptopom, amin netezni lehet csak és ez ráébresztett, hogy kell egy gépPhvhun
PhvROte meg maradj csendben, mert lanon megverlek DD[ Szerkesztve ]
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
pr1mzejEE
addikt
Jó árak, ha számít az az 1k mindenféleképpen megéri, de +1k-val már dobozos cod4-et veszel.
Aúgy én 4 éve elég jól jártam, mert akkor 1990ft+pk-ért vettem a cod2 origit cdgalaxisból, és utána 1-2 hónappal már 4k volt De itt komoly akciók vannak a dirt2 csak 3kFootball More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Milyen monitort vegyek?
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Automobilista 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Napelem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek