-
LOGOUT.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
G33Z@
tag
Üdv! Létezik, hogy kivették a HC FFA módot? Nem találom a quickplay filterben sehol...
-
G33Z@
tag
Sziasztok! A nagy frissítés óta nem jelenik meg a fegyverem a játékban és nincs hang sem időnként beszaggat valami lövöldözés, de tök csend van. Fegyver nuku, de a semmivel tudok lőni, de hangja szintén semmi. Csak HC FFA multit játszom. Nvidia driver, Xonar driver újrarakva, játék már másodszor full tiszta telepítés után is ezt produkálja. Valakinek van hasonló gondja? Egyetlen más játékommal sincs probléma.
-
G33Z@
tag
Wazone+MP mekkora lett? 128GB ssd felmegy? Köszi ☺️
-
G33Z@
tag
-
G33Z@
tag
Be tudtok lépni a játékba? Nálam azt írja "unable to acces online services". Délelőtt nem volt baja. Net van rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
G33Z@
tag
Sziasztok! World motion blur lehet konfigurálni valami ini vagy cfg fájlban? Bekapcsoltam, de doszt elég lenne 50%-on. Másik: nVidia tulajok hogyan állítjátok be a nVidia control panelt és a játékot? Itt főleg a v-sync és NULL beállításokra gondolok, mert akármit csinálok mindig látok némi képtörést, holott g-sync monitorom van (ez be van kapcsolva természetesen) Egy ideje csökken a minimum fps-em is nem tudom miért.
Köszi a válaszokat, ha valakinek van tippje.[ Szerkesztve ]
-
G33Z@
tag
válasz Khaosz55 #19758 üzenetére
HC FFA elkezdtem használni a FAL. nyilván minden makro és cheat nélkül. Még próbaképpen sem használtam soha semmit. Ha gyors az ujjad elképesztó hatékony még kisebb mapokon is persze jól felszerelve. Másik nagy kedvencem még mindig az Oden és a SCAR szintén nagyon jó. M13 is remek. Az Amax helyett viszont nekem még mindig az AK47 a kedvenc. KAR98 vadállat, de nagyon taktikus mozgást és gyakorlást igényel. SMG közül AUG, P90, UZI.
Próbálgatni kell mindent, ha nem KD a cél csak a jó játék, akkor érdemes tapasztalatot szerezni szinte mindennel. Pl én szinte nem sotizok, de amíg kihúztam őket nagyon kellemes meglepetés ért még közép távon is. Pisztolyokkal eleinte szenvedtem, de ahogy haladtam velük bődületes akciók voltak. Még RUST is használható voltak. Hangsúlyozom, nem Warzone hanem HC multi. Szvsz az egyre többet emlegetett SBMM a döntő inkább teljesítmény szempontjából.[ Szerkesztve ]
-
G33Z@
tag
Inkább csak olvasom a topikot, meg a csalók sem nagyon érdekelnek, mert legfeljebb lelépek a szerverről, de most le kell írnom, amit tegnap láttam. Én hülye annyira ledöbbentem, hogy elfelejtettem felvenni, csak nyomtam egy alt-f4 et. Szóval tegnap este HC FFA kószálok a pályán és már hihetetlen módon hosszú ideje nem találkozom senkivel, de hallok szünet nélkül fegyver ropogást. Kis idő múlva rátaláltam két játékosra, akik egy fal előtt térdelve lövik egymást 1 méterről tárazás és sebződés nélkül. Ott állok mellettük, mint egy cövek tátott pofával, hogy ezmostmiez, de rám sem hederítettek. Annyira szürreális volt az egész, hogy ijedtemben nyomtam egy alt-f4....
[ Szerkesztve ]
-
G33Z@
tag
Üdv! Mostanában rendszeresen nem aktiválódik a field upgrade. Csak nekem, vagy küszködik más is ezzel ?
-
G33Z@
tag
-
G33Z@
tag
Sziasztok! Másnak is szarul fut a játék? Legalább egy tízessel kevesebb a min fps-em. Nálam fagyás, kilépés egyáltalán nem jellemző, de alaposan lecsökkent fps igen..
-
G33Z@
tag
Köszi. Am nem vagyok hasraesve tőle, csak a kíváncsiság hajtott.
-
G33Z@
tag
Sziasztok! Sikerült végre öszelövöldöznöm a Renetti Akimbo-t. Azt szeretném kérdezni be lehet úgy állítani, hogy zoomoljon jobb egérgombra, mert most külön lövöldöz a jobb és bal pisztoly.
-
G33Z@
tag
A neveket nézve egy pillanatra azt hittem a BF5 topikban vagyok Sokan letesszük végleg hamarosan úgy látom. A BF vs CoD szócsaták is már rég értelmüket vesztették
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest