- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro!Petya
addikt
válasz
KaitouP #7377 üzenetére
Napok óta szopat a játék
Mióta 155-es vagyok azóta minden kezdő (is) ~10 - 50 szint közötti egy lelőhetetlen rambo lett számomra
Mindezt úgy hogy az én csapatomban jó ha egy emberen kívűl mindenki 155-ös , az enemybe meg jó ha van egy 70 maxos ..... ennek ellenére késsel aláznák, csipával rántásból leszednek közvetlen közelről mintha nekem az MP5 betonból lenne pedig majd fullos a mobility és aimhoz való dolgok stb stb de ez nem egyéni az egész csapatot elverik mint a xart..
A killcam szintén egy rakat fos , addig míg nálam jelzi a hogy lövöm az ellent addig a visszajátszásban még a fegyvert sem kaptam elő
Ugyanez hogy a sarkam mellé lőnek és megpusztulok meg ezer és egy hasonló eset
Most direkt becampeltem egy folyosót ahol simán hallani ha jön valaki ezért vakon elkezdtem lőni előre azt aki jön mert halottam , szépen belesétál a golyózáporomba rámfordul és lelő
Killcambe: én még a fegyvert sem rántottam elő ... WTFEz volt az egyik dolog ami felbasz már bocsánat! Jöjjön a következő....
Ott másik oldal amikor minden összejön és a csapaton belül is legalább 2x annyi pontot összeszedek mint a 2.
Mindenki esik akire ránézek , 1 skulóval szedegetek mindenkit , olyan killeket bead ami tudom hogy nem reális , vagy simán lelőhetetnen vagyok hallom hogy vagy fél tárnak bennem kéne lennie én meg csak odarántom a fegyvert és esik aki eddig lőtt.Valami nagyon nem kóser...
És a fenti két különböző állapot egymást váltogatja , átmenet nélkül. Vagy esek kelek vagy átmegyek Shroudba.
Csak és kizárólag azóta van így mióta kivan maxolva az összes szint! Eddig ilyen nem volt...GhostPetya (#7377) Sorry nem válasznak akartam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest