Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dombi81
senior tag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
A kampányt még nem próbáltam, előfordulhat nem is fogom, hosszú évek óta nem köt le a single player. Nem azért vettem meg. De ez a multi, elég vegyes érzést ébreszt bennem. Csak játszom, ám nem élvezem. Sekélyes, felszínes, csaknem nulla többletélmény. Kempelők hadserege. Nincs ehhez türelmem. A pörgés ebben a játékban nulla.
-
Chereiose
addikt
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Hát nem tudom amúgy ezekbe a multi mapokba én belekötnék. Nagy rakás kaki az összes map kialakítása, vagy szűk kis helyeken bújkálsz meg ajtókat nyitogatsz, vagy nyíl egyenes folyosókon mész a halál zónákba a fetrengős kemperek ellen, van, hogy zsinórban 5x éledsz le egyből meghalni. A másik, hogy olyan szürke/sötét minden map, alig látni valamit max fényerőn is, embereket meg pláne nem látom, van, hogy egyszer csak a semmiből lő le mert nem is veszem észre...Persze így 1 nap alatt nem lehet levonni sokat, meg kell tanulni a pályákat, de elsőre nem érzem őket valami jónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED monitor topic
- Raspberry Pi
- Kés topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest