- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kraftxld: Untappd lista
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjung44
tag
válasz
Dictator^ #23610 üzenetére
elhiszem, de akkor is külön játékmod kéne neki. nem akarok tippeket adni hogy hogyan játsz a jugger ruhában de láttam már olyan stratégiát vele ami ellen nagyon nehéz bármit csinálni. meg olyat is láttam aki bénázik vele, párat meg is öltem közülük. de aki okosan játszik vele annak nagyon nagy esélye van és kevés olyan szitu van amikor én jöhetek ki gyöztesen ellene. és ha nem is nyeri meg a játékot, az enyémet akkor is tönkre tette. ez nem valo a normál játékmodba, itt arrol kéne szolni a a játéknak hogy egyenlö esélyekkel megy mindenki és nyerjen a jobbik, vagy maximum a szerencsésebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Windows 11
- Óra topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest