Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zgospel

őstag

válasz omfgk #19139 üzenetére

Na igen, tegnap belefutottam egy ilyenbe, kill cam alapján egyértelmű volt hogy konzolos. Oldalról mentem rá, nem tudta hogy jövök, elkezdtem lőni, és már az armorját is leszedtem mire rámfordult, de a fordulása pont rajtam állt meg és 3 golyóból szétkapott. Pedig rohadt nagy előnnyel kezdtem el tunkolni egy Grauval.
    Szóval ez a konzolos aim assist egy kicsit erősre sikerült néhány szituban, pláne ha még meg van támogatva egy ilyen eszközzel. Amíg itt nem írtak róla azt se tudtam hogy létezik ilyen. :U

• KaitouP

nagyúr

válasz omfgk #19139 üzenetére

A topik témája a címben szereplő videojáték, nem a perifériák, vagy perifériák kiegészítők. Ne értetlenkedjünk már. Minimális off senkit nem zavar, és hagyva is van, senki nem akarja kinyírni a beszélgetést. Akkor szólok, amikor túl van lépve az a bizonyos limit, es szerintem van annyira jó az ítélőképességem, hogy tudjam hogy ez mikor történik meg.

Itt viszont napok (hetek?) óta másról sincs szó, mint a csalók utáni hisztiről, és a különböző hardveres, szoftveres cheat eszközökről. Off hozzászólás keretein belül egy határig lehet is erről témázgatni, viszont most már egy kicsit sok. Ezért lett többször is kérve, hogy mellőzzük.

Akinek csalás gyanúja van XY játékos felé, annak különböző platformok állnak rendelkezésre játékon belül és kívül hogy jelentse azt az illetékes csoportnak. Ha valakit nagyon frusztrálnak, ott fejezze ki nem tetszését, pláne, hogy talán ez esetben tudnak is a jelenséggel mit kezdeni. Amennyiben nem érzi hogy kérésének eleget tettek, lehet mással játszani, senkinek sem kötelező szenvednie a csalóktól.

A hardveres eszközökhöz meg csak halkan súgom meg, hogy amennyiben a konzolgyártó nem tiltja az eszköz használatát, addig bármennyire etikátlan, nem számít csalásnak. Sad but true.

Ismételten kérem tehát, hogy a topik névadó témáját illetően folytatódjon továbbra is a diszkurzus, az off mindig szabad - egy bizonyos mértékig. Eltérő esetben meg kell keresni, vagy igény szerint létrehozni egy megfelelő topikot. Köszöntem!

Új hozzászólás Aktív témák