- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pötyi
őstag
Semmi gond ezzel, "odaát" nemrég volt egy Barad Dur beszámoló - és kábé pont ezt írták az összerakási útmutatójáról, amit te is, hogy gyakorlatilag egy kép, egy elem.
ÁLLÍTÓLAG az ennek a magyarázata, hogy több ezer darabos a készlet és nem akarják, hogy tévesszen, aki rakja.(Mondjuk erre korábban volt olyan megoldás, hogy pirossal be volt karikázva az az alkatrész, ami az adott lépésben bekerült az épülő szerkezetbe. Az alkatrész is ki volt emelve, meg láttad a pontos helyét is.)
-
Pötyi
őstag
válasz
Neurotoxin #452 üzenetére
Na jó, de erre MIT írtak vissza? A lényeg lemaradt! Esdeklő bocsánatkérést, és szent ígéretet, hogy legközelebb atombiztosan belesz csomagolva, vagy elküldtek a... Tudodhova. Szóval melyik?
-
Pötyi
őstag
(Tudom, topic-idegen, ha eredeti Lego-ról írok, de a szín helyesség miatt ide illik.)
Amikor az UCS Lambda-osztályú Birodalmi űrkompot raktam össze, ahhoz is SZÜRKE színű 40 fogú fogaskereket adtak gyárilag, pedig az egész jármű hófehér. Mintha hallottam volna olyat, hogy szándékosan adják azokat az alkatrészeket eltérő színben, hogy a szemedet is odavonzza a más szín a működő funkcióra, jelen esetben a lehajló szárny zsanérjára. Hetekig BrickLinkeltem, de sikerült összevásárolnom 8 db fehér színűt, mert létezni létezik fehér színű is...
-
Pötyi
őstag
Nos, a Playmobil Mr. Spocknak _van_ füle!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox Series X|S
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Kuponkunyeráló
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest