Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Corleone33
üzenetére
Jelenleg gyárleállás van, ami valószínűleg azt is jelenti, amit írsz, összeakadt a bajszuk a Legóval. Nem csak ők, az összes közvetítő oldal kitette a közleményét (youmko, jooooy stb.), hogy egyelőre, nem ismert időre szüneteltetik a "KO" knock-off szettek árusítását. Az európai/kínai/észak-amerikai raktáron lévő készleteket a napokban összesítik, frissítik a raktárkészletet, akinek olyan megrendelése van, hogy lehetetlennek találják a kézbesítését, annak törlik a megrendelését, emailt küldenek róla és automatikusan visszatérítik a vételárat. A tegnap kiadott Reddites közlemény szerint, állítólag a "pre-sale"-es rendeléseket beérkezést követően küldik ki a megrendelőknek, utóbbi termékeket rendelési sorrendben szállítják ki, így aki később áll a sorban, az valószínűleg lemarad róluk. Utóbbi csoportba tartozok én is, nekem is van jelenleg youmko-s pre-sale-es megrendelésem, igaz, pár hete adtam le a megrendelést, le is vonták az összeget, eddig még nem kaptam emailt, bizakodok. Igaz ez a raktáron lévő készletekre is, miután kifogytak, nem lesz raktár feltöltés. Beindultak már a spekulációk, eddig 4 ilyen nagy leállás volt, valószínűleg más néven folytatják majd tovább néhány hónap múlva a gyártók, ahogy lenni szokott.
@Djuree: A kérdés az, hogy az SW MOC-okra is vonatkozik vagy csak az 1:1 KO szettekre? Erről még nem is hallottam..Az ex Lepin-es, simán csak KING néven futó szettek biztosan borsot törnek a Lego orra alá.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Autós topik
- Idén télen jön a most bemutatott Metro 2039
- OLED TV topic
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyúrósok ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Herman Miller Aeron B ergonómikus irodai szék
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest