Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sordoran

addikt

Sziasztok!

Sok év lego-zás után én is ide tévedtem. Főleg csak ajándékba kaptam pár kisebb készletet más gyártóktól, majd 2 éve vágtam bele a Cada AMG ONE modelljével a nagyobb készletek irányába. LEGO vonalon bár van több nagyobbacska technic és icons autóm, de 1:8-as még nem volt addig, így saját tapasztalatom összehasonlításban nem volt. Idén jött a LEGO F1 Mercedes autó, de az ugye kissé butított a klasszikus 1:8-asokhoz képest. Az AMG ONE nagyon impozáns lett, és jó is volt összerakni, de azért a kábelek elvezetésével nagyon szenvedtem (nem akartam hanyagul össze-vissza hagyni). Motorizáltságát én is feleslegesnek érzem, már lehet akksija is meghalt, mivel tavasz óta nem volt bekapcsolva.
    Tovább menve idén nyáron nagyon örültem mikor a Mattel is elindult az építőkockás úton, és rögtön egy Mercedes 300 SL-el nyitott, szóval ősszel az is meglett, és azóta gyönyörködöm benne.
    Ebből már lehet lejött, hogy elsősorban a Mercedes autóit gyűjtögetem. :DDD Jelenleg is vár összerakásra egy múlt héten érkezett, termetes 1:8-as darab ;) , reményeim szerint a héten neki is tudok látni az összerakásának, bár eddig csak annyi a biztos, hogy még idén összerakom, remélem. :U

Új hozzászólás Aktív témák