Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
klayton#1
tag
hello, egy ujabb problemam lenne, a következő feladat megoldásában:
"Exercise 2-4. Write an alternative version of squeeze(s1,s2) that deletes each character in
s1 that matches any character in the string s2."Az én megoldásom a képen látható, viszont valamiért "segmentation fault" hibaüzenetet ír ha futtatom. valaki tudna esetleg segíteni, hogy kéne kijavítani?

-
klayton#1
tag
/bocsanat valamiert dupla lett, ezt toroltem
-
klayton#1
tag
sziasztok,
elegge kezdo szinten vagyok,csak rovid ideje ismerkedek a nyelvvel. szeretnek egy programot irni, ami a bevitt szoveget megforditja, viszont egy erdekes problemaval talalkoztam, nem tudom mi a hiba, lehet, hogy teljesen rossz logika szerint csinalom, ezert nagyon megkoszonnem, ha valaki segitene megoldani a problemam
mellekeltem ket kepet, az elso akkor keszult, amikor meg nem raktam bele a "megforditos" reszt, a masodik pedig utana. elore is koszonom a valaszokat!
1.:
2.:
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- MSI GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24GB - Friss wellness - Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest