Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
macikos
addikt
"ha a maximum keresesbol nem tudsz minimumkeresest csinalni, akkor bocs hogy ilyet mondok, de nagyon nincs ott helyed..."
Tekintve, hogy Gépész vagyok és nem Infós, így ez valahogy nagyon nem tud érdekelni. Nem emlékezhetek mindenre.
Korcsii: Köszönöm. Tényleg pofon egyszerű volt
Azt nem tudtam elképzelni, hogy mi alapján választom ki a kezdeti értéket, amihez hasonlítom a többit 
ArchElf: Az egyik gyaktanáromon akkor sz*rtam be, amikor Visual C++-ben dolgoztunk. Én meg gyorsan csináltam egy olyan programot, hogy leraktam egy gombot és ha ráklikkeltél, akkor elmozdul valamerre x pixelt. Tanár meglátta, álla leesett és ezt mondta: ezt hogy csináltad???
Szóval ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- Assetto Corsa Rally
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 15 PRO 256GB kék titán gyönyörű KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 94%! Fulldoboz!
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Azt nem tudtam elképzelni, hogy mi alapján választom ki a kezdeti értéket, amihez hasonlítom a többit
Szóval ez van.