- Depression: Hardver rúzs effektus?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macikos
addikt
"ha a maximum keresesbol nem tudsz minimumkeresest csinalni, akkor bocs hogy ilyet mondok, de nagyon nincs ott helyed..."
Tekintve, hogy Gépész vagyok és nem Infós, így ez valahogy nagyon nem tud érdekelni. Nem emlékezhetek mindenre.
Korcsii: Köszönöm. Tényleg pofon egyszerű volt
Azt nem tudtam elképzelni, hogy mi alapján választom ki a kezdeti értéket, amihez hasonlítom a többit 
ArchElf: Az egyik gyaktanáromon akkor sz*rtam be, amikor Visual C++-ben dolgoztunk. Én meg gyorsan csináltam egy olyan programot, hogy leraktam egy gombot és ha ráklikkeltél, akkor elmozdul valamerre x pixelt. Tanár meglátta, álla leesett és ezt mondta: ezt hogy csináltad???
Szóval ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Gamer PC - Ryzen 5 5500 - RTX 3070 AORUS - 16 GB RAM - 500 GB NVMe SSD
- EKSÖN! Microsoft Surface Prémium Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Xiaomi 15T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ZOTAC GeForce RTX3080 AMP HOLO LHR 10GB Dobozos
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás
- Apple iPhone Xr 64GB piros / ÚJ AKKU/ ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt nem tudtam elképzelni, hogy mi alapján választom ki a kezdeti értéket, amihez hasonlítom a többit
Szóval ez van.