- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
sziasztok,
közel vagyok egy feladat megoldásához, de sajnos nem vagyok benne biztos, hogy jó úton indultam el....
vizsgálni kell többek között, hogy az adott sor tartalmaz e nagybetűt és számot. na most ezt eddigi ismereteim szerint legegyszerűbben a <ctype.h> könyvtár függvényeivel tudom megoldani. viszont a feladatban van egy előre megadott main függvény, amiben ez a könyvtár nincs megadva.
gondolom include csak elől szerepelhet, bár compiler nem szólt függvényen belül sem. de esetleg meg lehet ezt oldani az említett fv.könyvtár nélkül is? mármint...gondolom ezt várná a feladat.a másik problémám, amit viszont egyáltalán nem tudtam lekezelni: az a példabemenet 7. sorában lévő üres sor. ezt hogy a fenébe kellene lekezelni, hogy a függvény megfelelően működjön?
ezeket leszámítva az általam írt megoldás minden bemenetre megfelelő értéket adott. egyelőre általánosságban kérdezősködök, de természetesen tudok mutatni kódot is.
köszi előre is,
bepken
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Linux kezdőknek
- Path of Exile 2
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Borderlands 4
- Mikrotik routerek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest